500میلیون تومان به حساب شخصی مدیر عامل بانک صادرات به جای تقسیم پول بین کارمندان

هفته نامه یالثارات، وابسته به باندهای فاشیستی رژیم، فاش کرد که مبلغ 500میلیون تومان پاداش کارمندان  بانک صادرات به حساب شخصی مدیر عامل بانک واریز شده است.  این هفته نامه نوشت: این در حالی است که روابط عمومی بانک صادرات اعلام کرده قرار بوده آقای جهرمی(مدیرعامل بانک صادرات) این مبلغ را در بین کارمندان بانک تقسیم کند.

در ادامه این گزارش امده:"در تاریخ ۱٩مهرماه ٨٩، مبلغ ۴٨۵٨٩۵٧٩۶٩ ریال تحت عنوان "کارانه سه ماهه دوم" و "کارانه سهم مدیر عامل" به حساب شماره ٠۱٠٣۴۶٠۱٢٠٠٠ بنام محمد جهرمی (مدیر عامل بانک صادرات) واریز و در تاریخ ٢۶ مهرماه ٨٩ نیز، مبلغ ٢٩٧۱۶٢۶٩۵ ریال تحت عنوان "واریز حقوق" به حساب شماره ٠٣٢۵۶١۶۴۱٨۰۰۰ بنام سیدمحمد جهرمی واریز شده است.

یالثارات در ادامه افزوده است: شکی وجود ندارد که متصدیان این بانک با واریز این مبلغ به حساب شخصی آقای جهرمی خود را در مظان اتهام قرار داده و در عین حال مرتکب یک تخلف محرز شده اند.