وی در پاسخ به اینکه 'آیا وجود انحصار دولتی در بخش اینترنت و غیررقابتی بودن این بازار موجب اجحاف به مصرف کنندگان نهایی نمیشود؟' اظهار داشت: شرکت زیرساخت پهنای باند مورد نیاز را به صورت انبوه و با قیمت مناسب خریداری میکند، در صورت خرید پهنای باند توسط بخش خصوصی و به صورت پراکنده (غیرانبوه، هزینه های خرید را افزایش میدهد که در آن صورت مصرف کننده نهایی نیز باید قیمت بالاتری برای استفاده از اینترنت بپردازد.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در بقیه نقاط دنیا نیز خریدار پهنای باند توسط تعداد معدودی صورت میگیرد.
آریانیان افزود: شرکت زیرساخت نیز به صورت انبوه پهنای باند را در مبادی ورودی مرزها خریداری و بعد از آوردن آن به تهران آن را در استانها توزیع میکند.
وی اظهار داشت: تعداد درگاه های بین المللی (درگاه های بین الملل نقاطی هستند که اینترنت از آن جا وارد کشور میشود) پیش از این در کشور کم بود ولی اکنون از طریق 20 درگاه به اینترنت اتصال داریم.
معاون شرکت زیرساخت یادآور شد که زمینه های زیادی برای مشارکت بخش خصوصی وجود دارد، برای مثال توسعه پهنای باند داخلی قابل واگذاری به بخش خصوصی است که در آینده شاهد حضور بخش خصوصی در این زمینه خواهیم بود.
گفتنی است براساس آیین نامه خدمات دهی اینترنت مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1380، بخش دولتی به عنوان تامین کننده انحصاری پهنای باند معرفی شده است و شرکتهای توزیع کننده و عرضه کننده اینترنت و سازمانهای دولتی و دانشگاهها باید پهنای باند مورد نیاز خود را از بخش دولتی تامین کنند.