سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع: پارادوکس غرب!
خبرگزاری حکومتی مهر: «سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از اقدام اخیر اتحادیه اروپادر صدور بیانیه ای برای خروج منافقین از فهرست تروریستها در آمریکا گفت: دنیای غرب در بحث تروریسم چه به لحاظ عینی و چه مفهومی دچار پارادوکس جدی است.
کاظم جلالی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به بیانیه پارلمان اروپا مبنی بر در خواست خارج شدن گروهک ترویستی منافقین از فهرست گروههای تروریستی خارجی آمریکا، اظهار داشت: سازمان منافقین یک سازمان تروریستی است و خود اروپایی ها هم این را قبول دارند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس گفت: اتفاقا یکی از جاهایی که ما با دنیای غرب حرف داریم اینجاست که چرا تروریستها را به تروریست خوب و بد تقسیم می کنند.
وی تصریح کرد: به نظر می رسد دنیای غرب در بحث تروریسم چه به لحاظ عینی و چه مفهومی دچار پارادوکس جدی است و اینها به لحاظ مفهومی نتوانستند تعریف جامعی از ترور و تروریسم داشته باشند.
نماینده شاهرود گفت: غرب در مسئله تروریست دچار یک تناقض است و دلیل آن این است که برخی کشورهای غربی همه چیز را در راستای منافع ملی خود تعریف می کنند و خود را معیار درستی یا نادرستی موضوعات و مسائل می دانند.
وی افزود: اساسا اگر تروریست ها همراه منافع آنها حرکت کنند تروریست نیستند و دقیقا این پارادوکس باعث می شود که نتوانند به زوایای پنهان مسائل مربوط با موضوع تروریسم و واقعیات این پدیده شوم بپردازند و زمینه ریشه کنی آن را فراهم کنند».
سایت تابناک متعلق به پاسدار رضایی
در حالی که شبکه تلویزیونی «بی. بی. سی» خبری را با این مضمون که «پارلمان اروپا خواستار حذف گروهک منافقین از فهرست تروریستی آمریکا شد»، در صدر اخبار خود قرار داده است، وزارت خارجه آمریکا تاکید دارد گروهک منافقین را همچنان یک سازمان تروریستی می داند.
بنابر این گزارش، قانونگذاران اروپایی در این قطعنامه که روز پنجشنبه به تصویب بیش از نیمی از 736 نماینده رسید، از کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستند در این زمینه با دولت باراک اوباما گفتگو و رایزنی کند. … به هر حال با نگاهی به پوشش وسیع رسانه ای این مسأله توسط شبکه تلویزیونی «بی. بی. سی» در خصوص درخواست پارلمان اروپا از آمریکا برای خروج گروهک تروریستی رجوی از لیست سیاه به خوبی رد پای استعمار پیر انگلیس را می توان در مسیر حوادث مشاهده نمود.
البته از بنگاه خبری «بی. بی. سی» که مؤسس آن بهایی و بخش عمده کارکنان آن نیز از اعضای این فرقه ضاله می باشند، نباید چیزی جز این توقع داشت زیرا این گونه حرکتها همه در راستای قول و قرارهایی است که رابطین این فرقه ضاله با گروهک رجوی گذاشته اند و از سوی دیگر خاصیت این بنگاههای خبری استعماری می باشد».
خبرگزاری حکومتی مهر: «پارلمان اتحادیه اروپا روز گذشته با تصویب یک بیانیه خواستار خارج شدن گروهک ترویستی منافقین از فهرست گروههای تروریستی خارجی آمریکا شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وال استریت ژورنال، این بیانیه پس از آن که بیش از نیمی از اعضای 736 کرسی آن را امضا کردند رسمی شد.
در این بیانیه هم چنین از عراق خواسته شد است تا به محاصره قرارگاه اشرف که تقریباً بیش از 3هزار نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین در آن قرار دارند پایان دهد.
اتحادیه اروپا در سال 2009 گروهک منافقین را از فهرست سازمانهای تروریستی خود خارج کرده است. این اتحادیه از کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه درخواست کرده تا به آمریکا برای خارج کردن این گروهک از فهرست فشار وارد کند درخواستی که به گفته یکی از سخنگویان اشتون از سوی وی بی پاسخ مانده است».
خبرآنلاین: اروپایی ها مجاهدین را تروریست نمی دانند
اتحادیه اروپا از آمریکا خواست که نام سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را از لیست گروه های تروریستی خود خارج کند. اقدامی که سال گذشته توسط اتحادیه اروپا انجام گرفت.
اعضای پارلمان اروپا در این قطعنامه که روز پنجشنبه به تصویب بیش از نیمی از ۷۳۶ نماینده رسید، از کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستند در این زمینه با دولت آمریکا گفتگو و رایزنی کند.
پارلمان اروپا در این قطعنامه که لازم الاجرا نیست، از سازمان ملل متحد خواست برای ساکنان اردوگاه اشرف در عراق امنیت لازم را تامین کند
منافقین در دولت کلینتون در فهرست گروه های تروریستی این کشور قرار گرفت. در آن موقع اینگونه به نظر می رسید دولت دموکرات کاخ سفید در صدد است از این طریق در سیاست خارجی خود در ارتباط با ایران از خود انعطاف بیشتری نشان دهد. هر چند امضا ادامه تحریم ها علیه ایران تضاد عملی این رفتار آمریکایی ها را نشان داد.
اقدامات منافقین تا جایی پیش رفت که پنج سال بعد یعنی در سال 2002 اروپایی ها هم مجبور شوند این سازمان را در فهرست سازمان های تروریستی خود قرار دهند.
قطعنامه پارلمان اروپا از جانب هیچ یک از سازمان های حقوق بشری محکوم نشد
در حالی که جنایات منافقین علیه ملت ایران بر کسی پوشیده نیست، قطعنامه پارلمان اروپا از جانب هیچ یک از سازمان های حقوق بشری محکوم نشد.
طی چند ماه گذشته برخی اعضای کنگره آمریکا نیز فشارهای زیادی بر وزارت خارجه برای حذف نام مجاهدین از این فهرست اعمال کرده اند.
یک دادگاه فدرال نیز در تابستان گذشته به وزارت خارجه آمریکا دستور داد تروریست بودن سازمان مجاهدین خلق ایران را مورد بازنگری قرار دهد اما وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که مجاهدین خلق را همچنان یک سازمان تروریستی می داند. وزارت خارجه آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که مدارکی سری دارد که نشان می دهد این گروه همچنان باید در فهرست گروه های تروریستی باقی بماند.
منافقین که در اوایل دهه ۶۰، بسیاری از سران از مردم عادی و سران کشور را به شهادت رساندند. پس از آن هم همزمان با جنگ تحمیلی با انتقال به عراق، شروع به مبارزه علیه ایران با همکاری با ارتش بعث عراق نمودند.
در سال1364( ۱۹۸۶ میلادی) هم دولت فرانسه مجاهدین را به خروج از پاریس مجبور کرد و از آن پس مرکز استقرار آنها شهر بغداد پایتخت عراق شد. مجاهدین پس از آن به تأسیس شهری در شمال بغداد، دراستان دیالی اقدام کردند. این شهر که شهر اشرف نامیده میشد، مرکز اقامت منافقین بود و پس از اشغال عراق توسط نیروهای ائتلاف ضد ترور از سال ۲۰۰۳ تا اول ژانویه ۲۰۰۹ توسط آمریکائیها حفاظت میشد. اما دولت عراق از اول ژانویه سال ۲۰۰۹ مسولیت اداره اردوگاه اشرف را به دست گرفت که این موضوع باعث نگرانی ساکنین این اردوگاه و حامیان آنها شد.
اتهامی که به دلیل آن نام مجاهدین در فهرست گروه های تروریستی قرار گرفت جنایات علیه مردم ایران نبود بلکه دلیل این اتهام کمک این افراد به صدام حسین، رئیس جمهور سابق عراق، در سرکوب قیام بیست سال پیش شیعیان عراق اعلام شد.
شکست طرحهای جابه جایی اشرف
سال گذشته دادگاهی در عراق حکم بازداشت سران سازمان منافقین را اعلام کرد. این دادگاه دستور بازداشت ۳۹ عضو سازمان مجاهدین خلق، از جمله مسعود و مریم رجوی از رهبران این سازمان را به اتهام جنایت علیه بشریت صادر کرد.پس از آن دولت نوری المالکی اقدام به جابجایی پادگان اشرف کرد. با وجود آنکه عراق و حتی آمریکا این گروه را تروریستی می خوانند اما این اقدام دولت عراق با واکنش برخی سازمان های داعیه دار حقوق بشر مواجه شد.
در تمام سال های پس از انقلاب هیچ یک از جنایات و کشتارهایی که این سازمان علیه ایران انجام داده و منافقین مسئولیت برخی از آنها را نیز بر عهده گرفته است. با این حال در هیچ دادگاه بین المللی و حقوق بشری تحت بررسی قرار نگرفته است.
خبرآنلاین: غربی ها تروریستها را به تروریست خوب و بد تقسیم می کنند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از اقدام اخیر اتحادیه اروپادر صدور بیانیه ای برای خروج منافقین از فهرست تروریستها در آمریکا گفت: دنیای غرب در بحث تروریسم چه به لحاظ عینی و چه مفهومی دچار پارادوکس جدی است.
کاظم جلالی در گفتگو با مهر، با اشاره به بیانیه پارلمان اروپا مبنی بر در خواست خارج شدن گروهک ترویستی منافقین از فهرست گروههای تروریستی خارجی آمریکا ، اظهار داشت: سازمان منافقین یک سازمان تروریستی است و خود اروپایی ها هم این را قبول دارند. نکته قابل تامل این است که سازمان منافقین خود اذعان دارد که 4800 نفر را کشته است که در میان آنان مردم عادی کوچه و بازار و مسئولان جمهوری اسلامی هم بوده اند، این سازمان در نقاط مختلفی بمب گذاری کرده است و اگر نام این گروه تروریست نیست، پس چه نامی بر آن می توان گذاشت؟
جلالی: اتفاقا یکی از جاهایی که ما با دنیای غرب حرف داریم اینجاست که چرا تروریستها را به تروریست خوب و بد تقسیم می کنند.
چرا تا زمانی که تروریستها درخدمت منافع آنها هستند تروریست نام نمی گیرند اما کسانی که در راه آزادی و استقلال خود حرکت می کنند در لیست تروریست قرار می گیرند؟
•به نظر می رسد دنیای غرب در بحث تروریسم چه به لحاظ عینی و چه مفهومی دچار پارادوکس جدی است و اینها به لحاظ مفهومی نتوانستند تعریف جامعی از ترور و تروریسم داشته باشند.
•غرب در مسئله تروریست دچار یک تناقض است و دلیل آن این است که برخی کشورهای غربی همه چیز را در راستای منافع ملی خود تعریف می کنند و خود را معیار درستی یا نادرستی موضوعات و مسائل می دانند.
•اساسا اگر تروریست ها همراه منافع آنها حرکت کنند تروریست نیستند و دقیقا این پارادوکس باعث می شود که نتوانند به زوایای پنهان مسائل مربوط با موضوع تروریسم و واقعیات این پدیده شوم بپردازند و زمینه ریشه کنی آن را فراهم کنند.
آفتاب نیوز: درخواست اروپا از آمریکا برای حذف منافقین از فهرست تروریستها!
پارلمان اروپا طی قطعنامهای، از وزارت خارجه آمریکا خواسته است نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از فهرست سازمانهای تروریستی خود خارج کند.
آفتاب: پارلمان اروپا طی قطعنامهای، از وزارت خارجه آمریکا خواسته است نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از فهرست سازمانهای تروریستی خود خارج کند.
به گزارش بی بی سی قانونگذاران اروپایی در این قطعنامه که روز پنجشنبه به تصویب بیش از نیمی از ۷۳۶ نماینده رسید، از کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستند در این زمینه با دولت باراک اوباما گفتوگو و رایزنی کند.
گروه تروریستی مجاهدین خلق در سال ۲۰۰۲ در فهرست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا قرار گرفت، اما 7 سال بعد از این لیست خارج و محدودیتهای آن رفع شد.
دولت بیل کلینتون رئیس جمهور پیشین آمریکا نیز در سال ۱۹۹۷ و بهدنبال ریاست جمهوری محمد خاتمی سازمان مجاهدین خلق را در فهرست سازمان تروریستی وزارت خارجه قرار داد.
طی چند ماه گذشته برخی اعضای کنگره آمریکا فشارهای زیادی بر وزارت خارجه برای حذف نام مجاهدین از این فهرست اعمال کردهاند. اما وزارت خارجه آمریکا تاکید دارد که مجاهدین خلق را همچنان یک سازمان تروریستی میداند.
پارلمان اروپا در این قطعنامه که لازمالاجرا نیست، از سازمان ملل متحد خواست برای ساکنان اردوگاه اشرف در عراق امنیت لازم را تامین کند.
قطعنامه پارلمان اروپا از دولت عراق میخواهد تسهیلاتی در حصر اردوگاه اشرف ایجاد کند و شرایط زندگی اعضای سازمان مجاهدین خلق را بهبود بخشد.
انتقاد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از اقدام اروپا
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از اقدام اخیر اتحادیه اروپا در صدور بیانیهای برای خروج منافقین از فهرست تروریستها در آمریکا گفت: دنیای غرب در بحث تروریسم چه به لحاظ عینی و چه مفهومی دچار پارادوکس جدی است.
کاظم جلالی در گفتو گو با مهر، با اشاره به بیانیه پارلمان اروپا مبنیبر در خواست خارج شدن گروهک ترویستی منافقین از فهرست گروههای تروریستی خارجی آمریکا، اظهار داشت: سازمان منافقین یک سازمان تروریستی است و خود اروپاییها هم این را قبول دارند.
وی گفت: نکته قابل تامل این است که سازمان منافقین خود اذعان دارد که 4800 نفر را کشته است که در میان آنان مردم عادی کوچه و بازار و مسئولان جمهوری اسلامی هم بودهاند، این سازمان در نقاط مختلفی بمبگذاری کرده است و اگر نام این گروه تروریست نیست، پس چه نامی بر آن میتوان گذاشت؟
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس گفت: اتفاقا یکی از جاهایی که ما با دنیای غرب حرف داریم اینجاست که چرا تروریستها را به تروریست خوب و بد تقسیم میکنند.
جلالی خطاب به اروپاییها یادآور شد: چرا تا زمانی که تروریستها درخدمت منافع آنها هستند تروریست نام نمیگیرند اما کسانی که در راه آزادی و استقلال خود حرکت میکنند در لیست تروریست قرار میگیرند؟
وی تصریح کرد: بهنظر میرسد دنیای غرب در بحث تروریسم چه به لحاظ عینی و چه مفهومی دچار پارادوکس جدی است و اینها به لحاظ مفهومی نتوانستند تعریف جامعی از ترور و تروریسم داشته باشند.
نماینده شاهرود گفت: غرب در مسأله تروریست دچار یک تناقض است و دلیل آن این است که برخی کشورهای غربی همه چیز را در راستای منافع ملی خود تعریف میکنند و خود را معیار درستی یا نادرستی موضوعات و مسائل میدانند.
وی افزود: اساسا اگر تروریستها همراه منافع آنها حرکت کنند تروریست نیستند و دقیقا این پارادوکس باعث میشود که نتوانند به زوایای پنهان مسائل مربوط با موضوع تروریسم و واقعیات این پدیده شوم بپردازند و زمینه ریشهکنی آن را فراهم کنند.
شبکه ایران: پارلمان اروپا خواستار حذف نام گروهک منافقین از فهرست سازمانهای تروریستی!
پارلمان اروپا دیروز پنجشنبه با صدور قطعنامهای از وزارت امور خارجه آمریکا خواست نام گروهک منافقین را از فهرست سازمانهای تروریستی خارج کند.
به گزارش سرویس بینالملل شبکه ایران به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، پارلمان اروپا دیروز پنجشنبه با صدور قطعنامهای در حمایت آشکار از "پدیده تروریسم" از وزارت امور خارجه آمریکا خواست نام گروهک منافقین را از فهرست سازمانهای تروریستی خارج کند.
قانونگذاران اروپایی در این قطعنامه که لازمالاجرا نیست و با آرای ضعیف صادر شده، خواستار گفتگو با دولت باراک اوباما در این زمینه شدهاند.
گروهک منافقین در سال ۲۰۰۲ میلادی در فهرست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا قرار گرفتاما هفت سال بعد از این لیست خارج و محدودیتهای آن رفع شد.
دولت بیل کلینتون، رییسجمهوری پیشین آمریکا در سال ۱۹۹۷ گروهک منافقین را در فهرست سازمانهای تروریستی وزارت خارجه این کشور قرار داداما هرگز حاضر به محاکمه و مجازات آنها نشده است.
طی چند ماه گذشته برخی اعضای کنگره آمریکا فشارهای زیادی را برای حذف نام منافقین از این فهرست اعمال کردهاند.
اتحادیه اروپا و آمریکا همواره از این گروهک تروریستی به عنوان برگه فشار از این گروهک علیه ایران به منظور وادار کردن آن به توقف برنامه صلحآمیز هستهای سوء استفاده میکنند.
پارلمان اروپا همچنین بر حمایت از 3هزار و 500 تروریست منافق که در اردوگاه اشرف در عراق هستند، تاکید کرده استاما مقامات و مردم عراق خواستار اخراج آنها هستند.
جهان نیوز: سیاست یک بام و دو هوای اروپا در قبال پدیده تروریسم
اتحادیه اروپا از آمریکا خواست تا گروهک تروریستی منافقین را از لیست گروه های تروریستی خود خارج کند.
به گزارش سرویس بین الملل جهان، به نقل از "وال استریت ژورنال" ، پارلمان اروپا با صدور بیانیه ای از آمریکا خواست تا نام گروهک تروریستی منافقین را از لیست سازمان های تروریستی خارجی خارج کند.
گفتنی است اتحادیه اروپا در سال 2009 نام این گروهک را از لیست سازمان ها و گروه های تروریستی اش خارج کرد!
در سال 2008 نیز اعضای این گروهک با جمع کردن طوماری از دولت وقت آمریکا خواستند تا نام این سازمان را از لیست سیاه خارج کند اما دولت جورج بوش به زعم خود با بررسی اسناد و مدارک محرمانه اش در روزهای آخر سال 2009 این درخواست را رد کرد.
گروهک تروریستی منافقین که در کارنامه خود ترور بسیاری از شهروندان و مقامات جمهوری اسلامی ایران را دارد از سوی بسیاری از کشورها و سازمان های بین المللی در لیست سیاه قرار دارد.
این گروهک تروریستی همچنین علاوه بر جنایت علیه دولت و ملت ایران با دیکتاتور سابق عراق صدام حسین نیز همکاری نزدیک داشت ودر سرکوب و کشتار شیعیان و مخالفان رژیم بعثی صدام نقش فعالی را ایفا می کرد.
آینده نیوز (باند رفسنجانی): درخواست اروپا از آمریکا برای حذف منافقین از فهرست تروریستها!
پارلمان اروپا طی قطعنامه ای عجیب و متناقض با حقوق بشر، از وزارت خارجه آمریکا خواسته است نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از فهرست سازمان های تروریستی خود خارج کند.
به گزارش بی بی سی قانونگذاران اروپایی در این قطعنامه که روز پنجشنبه به تصویب بیش از نیمی از ۷۳۶ نماینده رسید، از کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستند در این زمینه با دولت باراک اوباما گفتگو و رایزنی کند.
گروه تروریستی مجاهدین خلق که قتل هزاران تن از مردم ایران و عراق را در کارنامه خود دارد، در سال ۲۰۰۲ در فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا قرار گرفت، اما هفت سال بعد از این لیست خارج و محدودیت های آن رفع شد.
دولت بیل کلینتون رئیس جمهور پیشین آمریکا نیز در سال ۱۹۹۷ و بدنبال ریاست جمهوری محمد خاتمی سازمان مجاهدین خلق را در فهرست سازمان تروریستی وزارت خارجه قرار داد.
طی چند ماه گذشته برخی اعضای کنگره آمریکا فشارهای زیادی بر وزارت خارجه برای حذف نام مجاهدین از این فهرست اعمال کرده اند.اما وزارت خارجه آمریکا تاکید دارد که مجاهدین خلق را همچنان یک سازمان تروریستی می داند.
پارلمان اروپا در این قطعنامه که لازم الاجرا نیست، از سازمان ملل متحد خواست برای ساکنان اردوگاه اشرف در عراق امنیت لازم را تامین کند.
قطعنامه پارلمان اروپا از دولت عراق می خواهد تسهیلاتی در حصر اردوگاه اشرف ایجاد کند و شرایط زندگی اعضای سازمان مجاهدین خلق را بهبود بخشد.