روزنامه جمهوری اسلامی: روابط دولت کویت و سازمان مجاهدین!

روزنامه جمهوری اسلامی دوشنبه 8 آذر نوشت: مقاله نویسی یک عضو ارشد منافقین در روزنامه کویتی "السیاسه"، پرده از روابط جریان حاکم بر کویت و سازمان تروریستی منافقین برانداخت. السیاسه، روزنامه نزدیک به خاندان حکومتی کویت است و رئیس آن، احمد جار الله نیز روابط نزدیکی با آل صباح دارد.

به گزارش عصر ایران، "محمد اقبال" بدون ذکر هویت خود به عنوان یکی از اعضای ارشد منافقین در پادگان اشرف با انتشار مقاله‌ای در روزنامه السیاسه کویت با عنوان "پاسخ ایران به طرح پادشاه" سعی کرد با تمجید از پادشاه عربستان و اتهام زنی به ایران بهانه‌ای برای مطرح کردن منافقین پیدا کند.
اقبال که در این مقاله با عنوان کارشناس ایرانی مسائل استراتژیک معرفی شده، با اشاره به دو خبر منتشر شده در بخش خبری شبکه اول صد او سیمای ایران عامل تفرقه افکنی مذهبی در عراق است. انفجارهای اخیر در این کشور هم برای منع ایجاد حکومت ملی دموکراتیک در عراق صورت گرفتند."
شبکه اول تلویزیون ایران در ساعت 8 و 18 دقیقه عصر روز چهارشنبه اعلام کرد: 22 انفجار در مناطق مختلفی از بغداد روی دادند که باعث خونریزی بسیاری در میان مردم شد. این انفجارها پس از مخالفت یکپارچه ملت عراق و احزاب و مقامات این کشور با طرح پیشنهادی پادشاه عربستان برای برگزاری نشست دستیابی به توافق برای تشکیل دولت آینده عراق در ریاض روی می‌دهند.
این نویسنده در ادامه مقاله‌اش در روزنامه "کویت"ی، به تمجید از پادشاه "عربستان"می پردازد و می‌نویسد: پادشاه عربستان پیش از این از رئیس‌جمهور و تمامی گروه‌های سیاسی پیروز در انتخابات پارلمانی این کشور دعوت کرده بود تا پس از موعد حج در شهر ریاض گردهم بیایند و تشکیل دولت آینده عراق را به بحث گذاشته و در این باره به توافق برسند. بدون شک پیشنهاد پادشاه عربستان سعودی برای حل بحران در عراق که با استقبال گسترده داخلی و خارجی مواجه شد ضربه سنگینی به توطئه‌های ایران و مزدورانش در عراق وارد کرد.
البته وی به برخورد سرد شیعیان و کردهای عراق با پیشنهاد پادشاه عربستان و نیز ناکامی علاوی تحت حمایت سعودی‌ها برای رسیدن به نخست وزیری اشاره نکرده است.
اقبال در نهایت یادی هم از همکاران تروریست خود که اخیراً مظلوم واقع شده‌اند کرده و با عیان کردن "دم خروس منافقین زیر کلاه کویتی ها" و ابراز ناراحتی از این که دولت مالکی نگذاشته مانند دوران صدام به اعمال تروریستی بپردازند نوشته است: "رژیم ایران از ابتدا خواستار ادامه کار مالکی در سمت نخست وزیری عراق شده بود. مالکی پس از سفر به تهران تاکیدات بیشتری برای اعمال فشارهای مضاعف بر ساکنان شهرک اشرف و اعضای سازمان مجاهدین خلق و سرکوب آنها دریافت کرد. "
تا پیش از دستگیری ریگی، رسانه‌های عربی ضد ایرانی، عمدتاً به انعکاس اخبار گروه تروریستی جندالله می‌پرداختند ولی اینک به نظر می‌رسد با انهدام گروه ریگی، بار دیگر سراغ بقایای منافقین رفته و با نامیدن تروریست‌های نشان‌دار به عنوان روزنامه نگار و تحلیل گر (آن هم تحلیل گر مسائل استراتژیک) می‌کوشند هم برای روزنامه‌های خود مطلب دست و پا کنند و هم امیدوار باشند بار دیگر بتوانند تروریست‌های سازمان مجاهدین را احیا کنند.