واکنشهای بلاهت بار آخوندها به قطعنامه پارلمان اروپا تمامی ندارد!

سوز و گداز دیکتاتوری آخوندی از تصویب قطعنامه پارلمان اروپا در حمایت از مجاهدان اشرف و حذف نام مجاهدین از لیست آمریکا همچنان ادامه دارد.
سایت تابناک وابسته به سرکرده پیشین سپاه و دبیرمصلحت نظام اخوندی نوشت: «اتحادیه اروپا به‌دنبال این است که...از ظرفیت سیاسی و اجتماعی (مجاهدین) برای فشار بر نظام استفاده کند».

این منبع حکومتی افزود: «به نظر می‌رسد با توجه به تصویب قطعنامه 1929 علیه نظام، تلاش اتحادیه اروپا این است که از همه ظرفیتها برای فشار بر نظام استفاده کند و طبیعتا یکی از ظرفیتهای موجود، سازمان مجاهدین در عراق است که همواره به‌عنوان تهدیدی علیه نظام محسوب می‌شده و در شرایط کنونی نیز اتحادیه اروپا به‌دنبال آن است که از این ظرفیت برای فشار برنظام استفاده کند».

خبرگزاری حکومتی مهر وابسته به وزارت اطلاعات، مجاهدین را «دشمن سر سخت» و «خطرناک» دیکتاتوری آخوندی توصیف کرد و افزود: اختلافات عمیقی میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو اتحادیه اروپا در زمینه ژئوپلتیک وجود دارد،...اما این اختلافات نباید دلیلی برای حمایت اعضای این گروه از دشمنان سرسخت جمهوری اسلامی ایران...باشد».

خبرگزاری حکومتی فارس، وابسته به سپاه جهل وجنایت، نیز، با ترس و بلاهت نوشت: « علی رغم وجود اسناد فراوان مبنی بر تروریست بودن یک گروهک، شاهد قرار گرفتن آن گروه تروریستی در زیر چتر حمایتی برخی دولتها هستیم»!