ممانعت نیروهای امنیتی از آزادی یکی از پیروان اهل حق

خبرگزاری هرانا - نیروهای امنیتی از آزادی خیرالله حق جویان از پیروان اهل حق که در روز سوم آذر ماه سال جاری بازداشت و به زندان دیزل آباد کرمانشاه منتقل شده بود، جلوگیری کردند.

بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری حقوق بشر ایران "هرانا" خیرالله حق جویان از پیروان یارسان (پیروان آیین اهل حق) که روز سه شنبه سوم آذرماه در شهر صحنه کرمانشاه به دلیل سخنرانی در مراسم سالگرد سید خلیل عالی نژاد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و از روز یکشنبه 8 آذرماه در اعتصاب غذا خشک به سر میبرد. نامبرده که قرار بود روز یکشنبه با قرار وثیقه یک میلیارد تومانی آزاد گردد با مخالفت نیروهای امنیتی مجددا به زندان دیزل آباد کرمانشاه برگردانده شد.

لازم به ذکر است که روز یکشنبه 7 آذر ماه حجت ذوالنوریان از پیروان اهل حق که به دلیل سخنرانی در مراسم سالگرد سید خلیل عالی نژاد توسط اداره اطلاعات شهر صحنه کرمانشاه بازداشت شده بود آزاد گردید.