درخواستها برای حذف نام سازمان مجاهدین خلق از لیست سازمانهای تروریستی افزایش می یابد

تلویزیون الحره ـ  اول دسامبر 2010- ویلیام برنز معاون وزیر خارجه در امور سیاسی تأکید کرد که گزینه دیپلوماتیک هم‌چنان در تعامل با پرونده هسته‌ای ایران مطرح می‌باشد و این در حالی است که تهران امادگی خود برای ورود به گفتگوهایی جدی را اعلام داشته است.

ویلیام برنز که در جلسه کمیسیون روابط خارجی در کنگره آمریکا حول بحث تحریمها علیه ایران صحبت می‌کرد، دموکراتها و جمهوریخواهان در کمیسیون را به تشدید تحریمها علیه تهران به‌منظور جلوگیری از دست‌یابی به سلاح هسته‌ای دعوت نمود:
گزارش خبرنگار الحره از مقر کنگره: در جلسه امروز کمیته روابط خارجی کنگره دموکراتها و جمهوریخواهان به یک اندازه نگرانی بسیار زیاد خود از بابت دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای را ابراز داشتند. طرفین دولت آمریکا را به اعمال تحریمهای شدید تر علیه تهران دعوت نمودند و این در حالی است که شدت انتقادات علیه کاخ سفید بین دو حزب متفاوت می‌باشد:
گری اکرمن رئیس کمیسیون خاورمیانه و جنوب آسیا در کنگره: دولت آمریکا باید نقض موارد رژیم غیرقانونی ایران علیه مردمش را دائماً به جامعه جهانی یادآور کند، کما این‌که باید ارتش آمریکا را پخش و مستقر سازد و با متحدینمان مانورهایی انجام دهد تا این‌که نشان دهیم که ما آماده پاسخگویی به هرگونه تجاوز و اقدام تحریک‌آمیز می‌باشیم.
گزارش: جمهوریخواهان در کمیته روابط خارجی کنگره چین و روسیه و ترکیه را به‌خاطر حمایت از رژیم ایران مورد انتقاد قرار دادند و از دولت آمریکا خواستند تا این موضوع را با قاطعیت حل‌وفصل نماید و از خود انعطاف و سازش نشان ندهد.
ایلیانا رز لهتینن ارشد جمهوریخواهان در کمیته روابط خارجی کنگره: ترکیه از طریق اصرارش بر نشان‌دادن عمق شکاف بین خودش و آمریکا، از تهران به‌صورت علنی حمایت نمود و همکاری اقتصادیش با تهران را افزایش داد و تلاش نمود تا تلاش آمریکا برای توقف خطر ایران از طریق رأی مثبت ندادن به قطعنامه شماره 1929 شورای امنیت، را خاتمه دهد.
گزارش: در واکنش به این انتقادات معاون وزیر خارجه آمریکا در امور سیاسی تأکید کرد که تحریمهای اخیر اعمال شده علیه تهران تأثیر بسیاری بر اقتصاد ایران گذاشته است.
ویلیام برنز معاون وزیر امورخارجه آمریکا در امور سیاسی: طبق آماری که نسبت به صحت آنها مطمئن هستیم، ایران به‌دلیل تحریمها بین 50 تا 60میلیارد دلار در سرمایه‌گذاریهایش در زمینه انرژی خسارت می‌بیند، کما این‌که تکنیکها و مهارتهای همراه با این سرمایه‌گذاریها را نیز خسارت می‌بیند.
گزارشگر: احتمال داده می‌شود که از ابتدای سال جدید با در دست گرفتن اکثریت کنگره توسط جمهوریخواهان فشارها بر دولت آمریکا برای اعمال تحریمهای شدیدتر علیه تهران افزایش یابد، کما این‌که احتمال داده می‌شود که درخواستها برای حذف نام سازمان مجاهدین خلق از لیست سازمانهای تروریستی نیز افزایش یابد».