تحریمهای جدید، خارج کردن مجاهدین خلق از لیست تروریستی، و گزینه‌ جنگ

 سایت شورای ملی ایرانیان آمریکا، طی گزارشی در مورد آخرین جلسه استماع کمیته روابط خارجی کنگره آمریکا در مورد ایران نوشت:  
در حالی که مجلس نمایندگان برای انتقال کنترل دموکراتها به جمهوریخواهان در ماه ژانویه آماده می‌شود، علائمی از دستور کار آتی در مورد ایران در آخرین استماع کمیته روابط خارجی در مورد ایران تحت ریاست هووارد برمن (دموکرات از کالیفورنیا) در روز چهارشنبه به نمایش گذاشته شد…

گری آکرمن (دموکرات از نیویورک)، یک حامی قوی تحریمهای فلج کننده که پیش از این در سال جاری در کنگره به تصویب رسید، روی مقامات دولت برای دفاع از این طرح که [آیا] تحریمها به واقع می‌توانند دسترسی ایران به سلاح هسته‌یی را متوقف کنند فشار آورد، و گفت که آمریکا باید ”روشهای آلترناتیو“ پیدا کند.
این سایت در ادامه گزارش خود از جلسه استماع کمیته روابط خارجی کنگره نوشت: آکرمن سؤال کرد آیا تبدیل ایران به ”یک علیل اقتصادی مانند کره شمالی“ موثر خواهد بود. کره شمالی با وجود انزوا و فقر، در دوران دولت بوش به یک کشور با تسلیحات هسته‌یی تبدیل شد.
آکرمن گفت، ”شما باید یک طرح b داشته باشید. “
برد شرمن (دموکرات از کالیفرنیا) صریحتر بود. او با اشاره به تلگرامهای منتشر شده توسط ویکی‌لیکس که می‌گویند پادشاه سعودی آمریکا را به حمله به ایران فراخوانده گفت، ”پادشاه عربستان سعودی به ما گفت طرح b چیست. “
شرمن، که استدلال کرده است که تحریمها باید عامه ایرانیان را مجازات کنند تا موثر باشند، خواستار تصویب قانون تحریمهای بیشتری شد که وی پیشنهاد داده است. شرمن هم‌چنین به تصویب قطعنامه‌یی برای خارج کردن مجاهدین خلق از لیست تروریستی آمریکا فراخواند. . . جمهوریخواهان کالیفورنیا، تد پو و دانا روهرباکر نیز حمایت خود از مجاهدین خلق را اعلام کردند. پو، در برابر جمعیتی که پیراهنهای زرد با نوشته ”تحریمهای سختتر. خارج کردن پی. ام. او. آی از لیست“ بر تن داشتند گفت، ”من از تمام ایرانیان آمریکایی که امروز اینجا هستند و نگرانی مشابهی مانند همه ما دارند قدردانی می‌کنم، و این نگرانی کمپ اشرف و خارج کردن مجاهدین خلق از لیست سازمانهای تروریستی خارجی است. “ پی. ام. او. آی یا مجاهدین خلق ایران یکی از بسیار اسامی مجاهدین خلق (ام. ای. کی) است.
پو به تفصیل در مورد نگرانی خود بابت ”خودداری وزارت‌خارجه از خارج کردن مجاهدین خلق از لیست“ و حقوق‌بشر مجاهدین خلق در کمپ اشرف، عراق، صحبت کرد. او از برنز سؤال کرد که آمریکا چه طور به تغییر رژیم در ایران تشویق می‌کند.
برنز، که بعدتر هشدار خواهد داد که جنبش سبز نمی‌خواهد از طریق حمایت مستقیم با آمریکا رابطه داشته باشد، در عوض شروع به صحبت راجع به حمایت آمریکا از حقوق‌بشر جهان شمول در ایران نمود، ولی پو وی را قطع کرد“. سؤال من این بود که ما برای ترویج اپوزیسیون در ایران چه کار می‌کنیم. نه حقوق‌بشر. “
رئیس آینده کمیته، رزلهتینن نیز در شروع اظهارات خود روی حمایت از مجاهدین خلق تأکید نمود. او گفت، ”من می‌خواهم با شناسایی برخی رای دهندگانم که در جمعیت حضور دارند شروع کنم، آنها ایرانیان آمریکایی هستند، که قویاً مخالف رژیم ایران می‌باشند. “ …».