شکوه سعید جلیلی از مجاهدین در مذاکراه با پنج + یک!

سعید جلیلی، نماینده دیکتاتوری آخوندی در مذاکرات ژنو با گروه 5+1 به جای پاسخگویی به نقض مقررات بین المللی در زمینه پرونده اتمی، به شکوه و شکایت از مجاهدین پرداخت.

خبرگزاریهای حکومتی فارس، ایسنا، مهر  کیهان شریتعمداری و دو دوجین سایت های زنجیره ای نظام در یک خبر کلیشه ای از مذاکرات ژنو نوشتند، سعید جلیلی در دور اول مذاکرات با 1+5 به شکایت از «حمایت غرب» از مجاهدین پرداخت و به بهانه ترور دو استاد دانشگاه ایرانی، به طلبکاری از کشورهای غربی پرداخت و گفت: «دو دانشمند ترور شده ایرانی متخصصان بسیار برجسته‌ای در جهان علم بودند و معضل امروز جهان کسانی هستند که وقتی از حیث توان استدلال و بحث منطقی به بن‌بست می‌خورند، به اقدامات تروریستی روی می‌آورند».
فارس در ادامه این گزارش افزوده است: «جلیلی در ادامه با بیان این‌که ملت تا امروز بزرگترین قربانی تروریسم بوده گفت: ایران تاکنون 13000نفر از شهروندان خود را در اثر حملات تروریستی گروه منافقین که مورد حمایت غرب است از دست داده است و این بار هم همان روند در حال تکرار است».
به گزارش فارس، جلیلی سؤال کرد: چرا دنیا در مقابل اقدام تروریستی و اعتراف صریح برخی کشورها به مشارکت در آن سکوت کرده است و چرا 1+5 این اقدام را محکوم نکرد؟
لازم به یادآوری است که بسیاری از ناظران معتقدند که دو استاد دانشگاه ایرانی که سعید جلیلی به بهانه ترور آنها به طلبکاری از کشورهای غربی پرداخته است، به دست عوامل رژیم و به خاطر جلوگیری از کنارکشیدن آنها از برنامه و پروژه اتمی رژیم صورت گرفته است.

خبرهای مرتبط

دستور خامنه ای برای به قتل رساندن دست اندرکاران پروژه تسلیحات اتمی که از رژیم فاصله می گیرند