کشف تازه کارگزاران حکومتی: لندن هم مشکل هوای آلوده داشت!

در شرایطی که، به گفته رسانه های حکومتی، آمار قربانیان آلودگی هوای تهران بیش از کشته های جنگ ۸ ساله با عراق است و سالانه 20 هزار قربانی می گیرد، (بیشتر بخوانید: آلودگی هوای تهران سالی 20 هزار قربانی می گیرد ).

یک رسانه حکومتی روز چهارشنبه نوشت: «آلودگی هوا تنها به کشور ما و شهر تهران خلاصه نمی شود و نمونه های متعددی از بحرانی شدن آن در شهرهای مختلف جهان وجود دارد، در روز 5 دسامبر سال 1952، آلودگی هوا در شهر لندن به حدی رسید که دود غلیظی کل شهر را فرا گرفت و بیش از 4 هزار نفر را در روزهای اولیه به کام مرگ کشاند».

به برکت نظام ولایت فقیه، قرار است عوارض مربوط به 60 سال پیش جوامع صنعتی را مردم ایران تازه تجربه کنند. البته هوای آلوده، اگر 58 سال پیش در لندن جان 12 هزار نفر را گرفت و به عنوان یک فاجعه تاریخی به ثبت رسید، در تهران، به برکت حکومت آخوندی، پدیده ای روزمره است، که سالانه جان 20 هزار نفر را می گیرد!


رسانه حکومتی فردا نیوز 17 آذر: آلودگی هوا تنها به کشور ما و شهر تهران خلاصه نمی شود و نمونه های متعددی از بحرانی شدن آن در شهر های مختلف جهان وجود دارد ، در روز 5 دسامبر سال 1952، آلودگی هوا در شهر لندن به حدی رسید که دود غلیظی کل شهر را فرا گرفت و بیش از 4 هزار نفر را در روز های اولیه به کام مرگ کشاند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «فردا»؛ گستردگی این فاجعه به حدی بود که آمار نهایی کشته شدگان آن حدود 12 هزار نفر اعلام شد و این در حالی بود که بحران آلودگی هوای یاد شده بیش از 100 هزار نفر را هم بیمار کرده بود.

ابعاد گسترده این فاجعه که از آن بعنوان یکی از بزرگترین فاجعههای زیست محیطی و بدترین فاجعه مرتبط با آلودگی هوا در بریتانیا یاد میشود و فشار افکار عمومی موجب شد تا دولت بریتانیا به مسئله آلودگی هوا توجه جدی کرده و به دنبال راه حل نهایی این مشکل برآید.

در این بین مجلس بریتانیا، مصوبهای رو تحت عنوان «مصوبه هوای پاک» در سال۱۹۵۶ تحت عنوان clean air act 1956تصویب کرد و دولت انگلستان را بر آن داشت تا در مورد سیاست های خود تجدید نظر کند.