ولیفقیه ارتجاع که ضمن سربهنیست کردن کارشناسان ناراضی اتمی با فرمول قتلهای زنجیرهیی. در مذاکرات ژنو، توسط پاسدار سعید جلیلی، اشک تمساح میریخت، در این ترفند مسخره چنان بور و ناکام شد که با خشم و سوزش بسیار، از طریق نماینده رژیم در مقر سازمان ملل در نیویورک، مدعی جامعه جهانی گردید که چرا به ترفند جنایتکارانه رژیم هیچ وقعی نگذاشتهاند!
سفیر رژیم در سازمان ملل در ادامه با التماس و درخواست نوشته است: جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد این سازمان در چارچوب مسئولیتهای خود این قبیل اقدامات تروریستی را محکوم کرده و زمینه گامهای مؤثر را برای حذف تروریسم در همه اشکال آن فراهم کند.
شایان ذکراست که پاسدار جلیلی در مذاکرات ژنو بهنحوی ابلهانه اعلام یک دقیقه سکوت بهخاطر ترور یکی از کارشناسان اتمی رژیم در تهران کرد، اما هیچیک از نمایندگان گروه 1+5، به درخواست او اعتنایی نکردند. چرا که همگان از ترفند جنایتکارانه خامنهای و سابقه ترورهای فجیع طراحی شده توسط وزارت اطلاعات از جمله ترور کشیشان مسیحی و روشنفکران و نویسندگان و ناراضیان حاشیه رژیم، به خوبی مطلع هستند و صحنهسازیهای رژیم بارها از سوی گزارشگران ملل متحد و دیگر محققان و مدافعان حقوقبشر افشا شده است.