وزیر خارجه فرانسه: فرانسه با رژیم ایران به زبان محکم سخن خواهد گفت

وزیر خارجه فرانسه گفت پاریس از نگرانیهایی که رژیم ایران بر می‌انگیزد آگاه است و با این رژیم با ”زبانی محکم“ سخن خواهد گفت. وی افزود، فرانسه ”بر هم زدن ثبات منطقه و جهان به وسیله رژیم ایران“ را نمی‌پذیرد و به ”مجهزشدن جمهوری اسلامی به جنگ‌افزار هسته‌ای“ تن در نخواهد داد.

به گزارش رادیو فرانسه، خانم میشل آلیو- ماری، وزیر امورخارجه فرانسه روز یکشنبه در پاریس گفت فرانسه هیچگاه نخواهد پذیرفت که جمهوری اسلامی ثبات خاورمیانه و جهان را بر هم زند. وزیر امورخارجه فرانسه که در نشست ”کنگره یهودیان اروپا“ سخن می‌گفت به مخاطبان خود اطمینان داد که پاریس ”دوست اسرائیل“ بوده و همواره به تحقق یک ”صلح پایدار“ در خاورمیانه متعهد بوده است.
میشل آلیو- ماری که در ماه گذشته پس از ترمیم کابینه فرانسه بجای برنار کوشنر به‌عنوان وزیر امورخارجه فرانسه منصوب شده است در ارتباط با فعالیتهای هسته‌ای رژیم تهران گفت اگر مسئولان جمهوری اسلامی‌تردیدها در مورد نیات خود را برطرف نکنند، اعمال کلیه مجازاتهای اقتصادی علیه این رژیم باید در دستور کار قرار گیرد.
خبرگزاری فرانسه در گزارشی که به سخنان دیروز وزیر امورخارجه فرانسه اختصاص داده است، پس از نقل سخنان او می‌نویسد رژیم تهران با جاه‌طلبیهای هسته‌ای خود و اعمال نفوذ در عراق، افغانستان و منطقه نگرانی غربیها و کشورهای عرب منطقه را بر می‌انگیزد.