استاندار دیالی اتهام دست داشتن مجاهدین خلق در اعمال خشونت را تکذیب کرد

روزنامه الحیات 16 دسامبر: استاندار دیالی عبدالناصر المهداوی تکذیب کرد که سازمان ”مجاهدین خلق ایران” را به دست داشتن در اعمال خشونت که عزاداران عاشورا را در بعقوبه و مندلی مورد هدف قرار داد، متهم کرده باشد، برخی وسایل ارتباط جمعی به المهداوی نسبت داده بودند که وی سازمان ”مجاهدین خلق ”ایران را به دست داشتن در تهاجماتی که به کشته و زخمی‌کردن ده‌ها تن به‌وسیله افراد اتنحاری، منجر شد، متهم کرده است.

در اظهارات مطبوعاتی که یک نسخه از آن را الحیات دریافت کرد، مهداوی تأکید کرد که «سازمان مجاهدین خلق خلع‌سلاح و محاصره شده می‌باشد و دارای حفاظت بین‌المللی است و از هر طرف روی آن کنترل اعمال می‌شود و اعضای این سازمان قادر به انجام هیچ فعالیتی نیستند».

وی اشاره کرد که حضور این سازمان در شمال شرق استان دیالی و در محدوده بخش خالص، طبق توافقات بین المللی صورت گرفته و حکومت محلی هیچ دخالتی در این پرونده ندارد. وی از وسایل خبری خواست که ”در انتقال اظهارات دقت به‌عمل آورند“.

لازم به یادآوریست که شبکه های عرب زبان رژیم، خبرگزاری سپاه پاسداران و تلویزیون حکومتی عراق و سایتهای وابسته به وزارت اطلاعات آخوندی از قبیل هابیلیان، در روزهای اخیر، اخباری به نقل از استاندار دیالی، مبنی بر این که مجاهدین ساکن اشرف مسئول انفجارهای تروریستی اخیر در دیالی هستند، را منتشر کرده بودند. این رسانه ها در یک خبر سراسر جعلی مدعی شدند که «استاندار دیالی سازمان مجاهدین خلق ایران را، متهم به  قرارداشتن در پشت انفجارهای اخیر در این استان کرده است».
تحلیلگران این اقدام دیکتاتوری آخوندی را در واکنش به حمایتهای اخیر بین المللی از اشرف و تأکید بر تضمین حفاظت اشرف و برداشتن محاصره از آن می دانند.

خبرهای مرتبط:

اطلاعیه استانداری دیالی عراق: تکذیب خبرسازی دستگاه ولایت فقیه در باره اشرف