نمایندگان پارلمارن عراق و شخصیتهای سیاسی در نامه به رئیس مجلس محاصره اشرف را محکوم کردند

64 تن از نمایندگان پارلمان عراق، رهبران احزاب و شخصیتهای حقوقی و سیاسی این کشور با ارسال نامه ای به  اسامه نجیفی رئیس پارلمان عراق تشدید فشارهای ضدانسانی علیه اشرف را محکوم کردند. در این نامه آمده است:

دکتر اسامه نجیفی
رئیس محترم پارلمان عراق
12 دسامبر 2010
با احترام و آرزوی موفقت شما در انجام مسئولیت سنگین ملی که برای نجات عراق در این مرحله خطیر بر عهده دارید . بر جنابعالی پوشیده نیست که مهمترین چالش همه ما در مرحله آینده، چگونه خنثی نمودن دخالتهای رژیم ایران و ارگانهای  اطلاعاتی و جاسوسی آن در ارگانهای مختلف کشورمان است که متأسفانه با بکار گیری کسانی که خود را به این رژیم میفروشند طرح های خود را پیش میبرد. بیشک خطرناک ترین این دخالتها تلاش برای بخدمت گرفتن قضائیه عراق برای تصفیه حسابهای سیاسی و بطور خاص از بین بردن مخالفین خود است. سفیر رژیم ایران دانایی فر در مصاحبه ای با روزنامه الصباح الجدید در روز 5 دسامبر 2010 در یک اذعان آشکار به پرونده سازی علیه مجاهدین و به کار گرفتن دادگاه جنایی گفت:«اخیرأ دادگاههای عراق حکم دستگیری 38تن از اعضای این سازمان را صادر کرده اند ولی این حکم تا الان اجرا نشده و ما به عنوان سفارت اخیرأ و یکبار دیگر تعدادی مدرک را به مسئولین رسمی عراق و وزارت خارجه عراق تحویل دادیم که جنایاتی که این سازمان مرتکب شده است را ثابت می کند».
بدنبال این فراخوان آشکار ، رئیس دادگاه جنایی در روز 6 دسامبر در تلویزیون دولتی العراقیه ساکنان اشرف را تهدید به مجازات و محاکمه نمود و گفت ”این سازمان همانطور که دستهبندی شده تروریستی است. این سازمان در دهه هشتاد به عراق آمد. قضا قضا است. قضا به مثابه شمشیر است. کسی که مرتکب جرم شده مجازات میشود و مورد بازخواست قرارخواهد گرفت”.
حقوقدانان بین المللی و عرب نسبت به این اظهارات اعتراض کردند و آنرا نمونه ای از نقض بیطرفی قضایی وتن دادن به فشارهای سیاسی و نفوذ خارجی علیه پناهندگانی که بر اساس کنوانسیون 4 ژنو، حفاظت شده محسوب میشوند توصیف نموده و تأکید کرده اند که این اظهارات غیرقانونی میتواند برای اعمال خشونت علیه آنان، مانند حوادث خونبار ژوئیه 2009 مورد سوء استفاده قرار بگیرد.

در ادامه نامه 64 تن از نمایندگان پارلمان عراق، رهبران سیاسی و شخصیتهای حقوقی و سیاسی این کشور به اسامه نجیفی رئیس پارلمان عراق آمده است:
ساکنان اشرف قریب دو سال است بدرخواست رژیم ایران و تحت نظارت نیروهای دولتی، در یک محاصره ضد انسانی بسر می برند و ازپایه ای ترین حقوق خود مانند خدمات پزشکی  و آخرین محصول این محاصره درگذشت مهدی فتحی است که در روز 10 دسامبر 2010 بعد از یکسال محرومیت از معالجه پزشکی درگذشت.  مأمورین رژیم ایران همچنین با استفاده از 150 بلند گوی قدرتمند بصورت شبانه روزی به شکنجه روانی آنها می پردازند. ارگانهای بین المللی معتبری نظیر پارلمان اروپا، سازمان ملل متحد ، عفو بین الملل و نیز پارلمانهای جهان و کنگره آمریکا می پرسند که چرا عدالت و انصافی برای توقف این رفتار ضدانسانی در خود عراق وجود ندارد ؟
در روز 11 دسامبر سفارت رژیم ایران با همکاری کمیته نخست وزیری و نیروهای نظامی تلاش نمود با بسیج شماری از مزدوران عراقی خود و حضور آنها در مقابل کمپ اشرف به پروژه وزارت اطلاعات برای  آزار و شکنجه مخالفین خود جلوه عراقی ببخشد. خوشبختانه جز تعدادی انگشت شمار از  خودفروختگانی که به گونه یی شرم آور بر خود نام عراقی گذاشته اند کسی در این اقدام ننگین شرکت نکرد.
از شما که وجدان ملی نمایندگان عراق را نمایندگی میکنید میخواهیم که اولاً از طریق پارلمان به رئیس دادگاه جنایی ابلاغ کنید که مردم و نمایندگان منتخب آن تبدیل قضائیه عراق به اهرمی برای باج دادن به نفوذ و دخالت خارجی را نمی پذیرند و همانگونه که در اسناد ویکی لیکس هم نیز افشا شده است ایشان و سایر همکارانشان باید پاسخگوی ارتباطات خود با طرفهای خارجی و این اظهارات غیرقانونی باشند. ثانیاً به دولت ابلاغ شود که همکاری با ارگانهای رژیم ایران برای شکنجه و آزار مخالفینش قابل قبول نیست و دولت را از صلاحیت بر عهده داشتن پرونده اشرف که پرونده یی حساس است، ساقط میکند.