واکنش رژیم به سمپوزیوم واشینگتن برای خروج مجاهدین از لیست تروریستی

ولی فقیه طلسم شکسته، هنوز از آثار ضربه قطعنامه پارلمان اروپا مبنی بر حمایت از اشرف و درخواست از آمریکا برای خارج کردن سازمان مجاهدین خلق ایران خلاصی نیافته که با سمپوزیوم مقامات سابق آمریکا در واشینگتن، ضربه گیج کننده دیگری دریافت کرد. 

خبرگزاری سپاه پاسداران روز 27 آذر نوشت: پس از اتحادیه اروپا هم‌اکنون حمایت آشکار آمریکا از منافقین برای تغییر نظام ایران؛ آمریکا نیز نام منافقین را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج می‌کند
در ادامه حمایت آمریکا از جریان فتنه در ایران، برخی از مقامات آمریکایی از دولت خود درخواست کردند تا با خارج کردن گروهک تروریستی "مجاهدین خلق " از لیست سیاه تروریستی از تغییر نظام در ایران حمایت کند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "تام ریج "، "جان بولتون "، "فرانسس تاونسند " و "میشل موکاسی " از مقامات عالیرتبه آمریکا که همگی در دوران ریاست‌جمهوری "جرج بوش " فعالیت می‌کردند روز گذشته از دولت "باراک اوباما " رئیس‌جمهور کنونی آمریکا درخواست کردند تا گروهک تروریستی مجاهدین خلق را از لیست سیاه تروریستی آمریکا حذف کرده و از تغییر نظام در ایران حمایت کند.
این مقامات آمریکایی مدعی شدند که دولت آمریکا باید چنین اقدامی را اتخاذ کند زیرا سیاست تعامل دولت اوباما با ایران نتوانسته است ایران را از دستیابی به تسلیحات هسته‌ای بازدارد.
این مقامات آمریکایی در حالی سخن از تسلیحاتی شدن ایران به میان آورده‌اند که ایران برنامه هسته‌ای کاملاً صلح‌آمیز دارد و گزارشات گوناگون آژانس از برنامه هسته‌ای ایران بر عدم انحراف هسته‌ای ایران تأکید دارد.
بر اساس گزارش‌های پیشین، اتحادیه اروپا نام مجاهدین خلق ایران را در سال 2009 از فهرست سازمانهای تروریستی حذف کرد.
موکاسی که در زمان بوش سمت دادستان کلی آمریکا را برعهده داشت در یکی از هتل‌های واشنگتن اعلام کرد: ما باید گروهی را که به احیای آزادی در ایران متعهد است از لیست سازمانهای تروریستی خارج کنیم. بر اساس این گزارش، گروهک تروریستی مجاهدین خلق در 8 اکتبر 1997 در دوران ریاست‌جمهوری "بیل کلینتون " توسط وزارت خارجه آمریکا بعنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی شد و در سالهای پس از آن نیز توسط دولت جرج بوش نیز بعنوان یک سازمان تروریستی معرفی شد.
این در حالی است که مباحثی در خصوص حمایت پشت پرده دولت آمریکا از این گروهگ تروریستی مطرح بود.
تاونسند که در دوران بوش بعنوان مشاور امنیت داخلی آمریکا فعالیت می‌کرد اعلام کرد که مجاهدین خلق نه تنها باید از لیست گروهک‌های تروریستی خارج شود بلکه لیست سیاه تروریسم باید به طور کامل منسوخ شود زیرا این لیست به طور بی‌طرفانه جمع‌آوری نشده است.
بر اساس این گزارش، سخنرانان حاضر در سمپوزیومی با عنوان "مبارزه و مهار تهدیدهای هسته‌ای و تروریستی ایران: گزینه‌های سیاسی آمریکا چه چیزهایی است؟ " تصمیم گرفتند تا به جای مطرح کردن حمله نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران، از گروهک تروریستی مجاهدین خلق حمایت کنند.
 بولتون تصریح کرد: تردیدی نیست که حمله پیشدستانه به ایران یک پاسخ ثابت و ابدی نیست. تأسیسات مخفیانه بسیار زیادی در ایران وجود دارد که نمی‌توان آن را پیدا و به آنها حمله کرد. یک راه‌حل طولانی‌مدت باید وجود داشته باشد و آن تغییر نظام در تهران است. تغییر نظام در ایران باید سیاست آشکار آمریکا باشد.
وی ادامه داد که گروهک تروریستی مجاهدین خلق جنبشی است که باید مورد حمایت قرار گیرد زیرا این جنبش تسلیحات هسته‌ای را تقبیح شمرده است و اهدافی دموکراتیک دارد.
تام ریج که رئیس سابق امنیت داخلی آمریکا بوده است تأکید کرد: بیائید مجاهدین خلق را از لیست تروریستی خارج کنیم و به جهان نشان دهیم که آمریکا به ارزش‌های آزادی پایبند است».