اخباری از سراسر جهان در یک نگاه

 سازمان ملل متحد درگیریهای خشونت آمیز در ساحل عاج را که منجر به کشته شدن حداقل پنجاه تن شده است. محکوم کرد. همزمان لوران باگبو رئیس جمهور این کشور که بادست بردن در نتایج انتخابات دوباره این سمت را تصاحب کرد،  از نیروهای حافظ صلح خواست ساحل عاج را ترک کنند.

بسیاری از کشورها و سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل متحد آلاسان آواتارا ” رقیب باگبو را به عنوان رئیس جمهور منتخب ساحل عاج به رسمیت شناخته اند.
یورونیوز:890929

ـ مانور نظامی کره جنوبی با گلوله های واقعی که امروز در دریای زرد آغاز شده بود، پایان یافت.  کره شمالی پیشتر این مانور را تهدیدی علیه امنیت خود خوانده و اعلام کرده بود که  مانور نظامی کره جنوبی می تواند منجر به یک فاجعه در شبه جزیره کره شود.
یورونیوز:890929

ـ در روسیه سفید درگیری میان معترضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری و پلیس   تعدادی مجروح برجای گذاشت. ولادیمیر  نکلیایف یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری، مجروح و  به بیمارستان منتقل شد.  معترضان  در مقابل ساختمانهای مهم  دولتی از جمله دفتر ریاست جمهوری و پارلمان این کشور تجمع کرده بودند و قصد تصرف این ساختمانها را داشتند.  الکساندر لوکاشینکو با هفتاد و نه درصد آرا؛ برندة چهارمین دورة انتخابات ریاست جمهوری روسیه سفید اعلام شده است. 
یورونیوز:890929

ـ به گزارش  مسئولان سازمان هواپیمایی فرانسه پروازهای فرودگاههای شهر پاریس که به دلیل بارش سنگین برف مختل شده بودند، از روز دوشنبه به وضعیت عادی بازگشتند. در فرانکفورت نیز صدهامسافر به دلیل بارش برف با سرگردانی روبرو شدند. بسیاری از پروازهای فرودگاه لندن نیز لغو شده و مسافران شب را در این فرودگاه سپری کردند.
یورونیوز:890929