اول اینکه شما حجت زمان یعنی ولیفقیه را از رأس این نظام از کار بیندازید. دوم اینکه این ضمانت اجرایی ولایت را که اصل ولایتفقیه در قانون اساسی است، این را از قانون اساسی بکشید بیرون. اگر این دو مطلب تحقق پیدا کرد، این نظام خورده زمین.
بعضی از اینها بازی خوردند، روز 25خرداد اومدند توی خیابون، اما میدونید توی خیابان چی میخواستند، اینها یک پیاده نظامی را تربیت کرده بودند، پیاده نظام کینه توز، پیاده نظامی که با این انقلاب کینه داره، یعنی چی؟ یعنی اون اصلاً عامل منافقین، دیدید دیگه مسعود رجوی کجا زندگی میکنه؟ بله؟ اینها دنبال این بودند که این جماعت کینه توز را بفرستند لای این تودههای مردم بازی خورده، انیها را مبدل کنند به ضدنظام. خوب دقت کنید، ببینید فتنه چه جوری عبور کرده از ما.
مقایسه قیام 88 با مقاومت سال 60
ارگان سپاه پاسداران قیام سراسری مردم در عاشورای سال گذشته را با سرآغاز مقاومت انقلابی در سال 1360 در برابر یورش دیکتاتوری آخوندی مقایسه کرد و نوشت: «... صحنههای عاشورای سال 1388 در خیابانهای تهران عین صحنههایی است که منافقین در نیمه اول سال 1360 و اواخر سال 59 در تهران به اجرا درمیآوردند».
توکلی: حادثه روز عاشورا یک اغتشاش طبیعی نبود
توکلی نماینده مجلس ارتجاع که اظهاراتش در رسانه های حکومتی منتشر شده، گفت: حادثه روز عاشورا یک اغتشاش طبیعی نبود. حرمتشکنیهای بیسابقه، تعرض جسورانه به ماموران نیروی انتظامی،...نشاندهنده یک نقشه حساب شده از آن سوی مرزها بود که توسط پیاده نظام منافقین و ضد انقلاب عملیاتی شد»
پاسدار احمدی نژاد: دشمنان قسم خورده نظام
پاسدار احمدی مقدم سرکرده نیروی انتظامی رژیم، مجاهدین را دشمن قسم خورده دیکتاتوری آخوندی دانست و با یادآوری قیام سراسری سال گذشته، گفت: دشمنان قسم خورده نظام اسلامی همواره در تلاش برای ناامن و ناپایدار جلوه دادن کشور هستند. وی، به اقدامات سرکردگان رژیم برای افزایش ضریب امنیتی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: مسئولان کشور در تلاش برای خنثی سازی برنامهریزی مجاهدین تروریستها و گروهک های منافق در داخل کشور هستند...»
مرتضی تمدن استاندار رژیم در تهران، در نمایشی به همین مناسبت در جمع مزدوران بسیجی رژیم، گفت: «امروز ما در اینجا جمع شدهایم تا عظمت...بسیج را به رخ منافقان، فتنهگران و دشمنان بکشانیم و بصیرت و آگاهی خود را نسبت به راه خطیری که در پیش داریم اعلام کنیم...».
آخوند یزدی: هیچ ضمانتی وجود ندارد که فتنه 88 آخرین باشد
آخوند مصباح یزدی عضو خبرگان ارتجاع، طی سخنانی هشدار داد که: هیچ ضمانتی وجود ندارد که فتنه ۸۸، آخرین فتنه باشد و چه بسا بار دیگر به صورت خطرناکتر پدید آید.لذا باید فکر کرد که در چه نقاطی ممکن است فتنه دیگری پدید آید
آخوند جنتی دبیر شورای نگهبان ارتجاع، نیز طی سخنانی در جمع مزدوران رژیم در ارومیه گفت: دشمنان با بدترین روش ها به میدان آمدند و با آتش زدن بانک ها، و اماکن عمومی و تصویر امام خمینی (به میدان آمدند)
آخوند جنتی افزود: «در حوادث بعد از انتخابات سال 88 مردم به خوبی متوجه شدند، مساله فتنه گران، مسایل انتخاباتی نیست بلکه آنان به دنبال حکومتی بدون ولایت فقیه ...هستند.
آخوند مصلحی: سابقه طولانی
آخوند مصلحی وزیر اطلاعات دیکتاتوری آخوندی با اذعان به حضور گسترده مردم در قیام سراسری سال گذشته، وحشت رژیم را به نمایش گذاشت وگفت: هرگاه فتنه از پشتوانه هرچند اندک مردمی برخوردار باشد مهار آن را دشوارتر خواهد کرد...
وزیر اطلاعات رژیم، قیام سراسری مردم ایران را ریشه در سی سال مبارزه مردم علیه دیکتاتوری آخوندی دانست و گفت: «سابقه فتنه به انتخابات سال گذشته برنمیگردد و یک پیشینه طولانی دارد و از همان ابتدا دشمنان به دنبال براندازی نظام اسلامی بودند.
جعفری: اصل حاکمیت را نشانه گرفتند
پاسدار جعفری سرکرده کل سپاه نیز با یادآوری کابوس سرنگونی نظام گفت: جریان فتنه در سال گذشته اصل حاکمیت نظام اسلامی را نشانه گرفت.
پاسدار جعفری افزود: «فتنه سال گذشته نتیجه سوء استفاده دشمن از تقابل دو نگاه متفاوت سیاسی در نظام مقدس جمهوری اسلامی بود و دشمن از این تفاوت به نفع خود بهره گرفت»
آخوند پورمحمدی رئیس بازرسی کل نظام هم طی سخنانی سردمداران رژیم را به بررسی و بازخوانی قیام مردم ایران و دشمنان نظام فراخواند و گفت: «باید دست دشمن را بخوانیم و با عبرت گرفتن از این حوادث امکان توطئه و اتفاق مشابه از سوی دشمنا ن را ندهیم. در بحث دشمن شناسی باید حجم، اندازه و وزن دشمن به درستی شناسایی و بر اساس آن سیاست گذاری و موضع گیری شود.
زاکانی: فتنه های پیچیده تر
زاکانی نماینده مجلس ارتجاع از باند ولی فقیه، وحشت دیکتاتوری آخوندی را از خیزش مردم بیان کرد و هشدار داد در آینده با فتنه های پیچیده تری روبرو خواهیم شد.
به گزارش رسانه های حکومتی، زاکانی گفت: فتنه باید در بطن پیدایش مهار میشد تا کار به روزهای حساس دی ماه کشیده نمیشد....زیرا حوادث 88 هزینههای فراوانی را برای نظام و انقلاب به دنبال داشت که جبران آنها سالها طول میکشد.
این نماینده ارتجاع با اذعان به موقعیت رو به زوال نظام افزود: «... طبیعی است که فتنههای فتنه گران پیچیدگی بیشتری نسبت به فتنههای گذشته دارد و کار برای دوستداران انقلاب سختتر خواهد شد
آخوند حائری: با ولی فقیه نباید این طور برخورد می شد!
آخوند حائری شیرازی عضو خبرگان ارتجاع، با اذعان به در هم شکستن طلسم ولی فقیه، گفت نباید با این ولی فقیه اینطور رفتار می شد، فتنه های آینده سنگین تر از قبل خواهد بود.
یک رسانه وابسته به باند ولی فقیه در گفتگو با آخوندی حائری شیرازی از وی پرسید: «عده ای معتقد هستند که فتنه 88 ادامه و خفته شده همان فتنه 78 است؛ سؤال این است آیا با گذشت از این فتنه برای فتنه آینده که مقام رهبری هشدارش را دادند که از فتنه 88 سنگین تر خواهد بود واکسینه شده ایم؛ تکلیف چیست؟
آخوند حائری شیرازی در پاسخ گفت: طبیعی است که فتنه های آینده سنگین تر از فتنه های سال قبل باشد