آمار کشته‌های عراق در سال 2010 بیشتر از سال 2009 است

خبرگزاری فرانسه روز 11 دی گزارش داد: «مطابق آمار رسمی که روز شنبه منتشر شد، تعداد کشته شدگان مردم عادی و پرسنل نیروهای امنیتی عراق که سال 2010 در خشونتها کشته شدند فراتر از سال گذشته می‌باشد.

آمار گردآوری شده توسط وزارتخانه‌های دفاع، کشور، و بهداشت نشان می‌دهد که در طول سال 2010،  3605 (سه هزارو ششصد و پنج) عراقی که شامل شهروندان عادی، پلیس و پرسنل ارتش می‌شود در سال گذشته کشته شده‌اند. این تعداد 124نفر بیشتر از 3481 (سه هزارو چهارصد وهشتاد و یک) نفری که در سال 2009 کشته شدند می‌باشد. در حالی که آماری کلی کشته شدگان سال 2010 از سال گذشته بیشتر است، آمار کشته شدگان شهروندان عادی که در خشونتها کشته شده‌اند به‌طور قابل توجهی از سال 2009 تا 2010 پایین آمده است.

مطابق آمار خبرگزاری فرانسه 2505 (دو هزار و پانصد و پنج) شهروند عادی در سال 2010 کشته شدند، که این 295نفر کمتر از 2800 (دو هزاروهشتصد) نفر سال گذشته می‌باشد.
دلیل افزایش آمار مرگ در 2010 افزایش تعداد کشته شدگان نیروهای امنیتی می‌باشد. 215 پلیس و 204 پرسنل ارتش از سال گذشته بیشتر کشته شده‌اند.
از زمانی که آمریکا تعداد نیروهای رزمی خود را در عراق کاهش داده است و تمرکز اصلی خود را از روز رزمی بر روی آموزش و توصیه نیروهای عراق گذاشته است، نیروهای امنیتی عراق به‌طور افزاینده‌ای بر روی خود اتکا کرده‌اند.

آمار رسمی که در روز شنبه منتشر شد هم‌چنین نشان می‌دهد که در ماه دسامبر 271نفر مجروح شدند، که 114نفر از آنها شهروند عادی بوده‌اند، 77نفر پلیس و 80نفر سرباز.
با آمار این ماه تعداد مجروحین در سال 2010 به 7713 (هفت هزارو هفتصد و سیزده) نفر می‌رسد که این آمار به‌طور قابل ‌توجه‌ای از آمار 10562 (ده‌هزار‌و‌پانصد و شصت‌و دو) نفر سال گذشته کمتر است.