بوئینگ حادثه ارومیه قبلا هم زمین خورده بود!

یک رسانه حکومتی روز دوشنبه اعلام کرد: هواپیمایی که یکشنبه در ارومیه دچار سانحه شد در سال 1974 به ایران ایر تحویل داده شد و درحدود 37 سال است که پرواز می کند. بوئینگ 727 سانحه دیده 10 سال پیش نیز در شیراز دچار سانحه شد و به علت باز نشدن چرخ های جلو با دماغه در فرودگاه دستغیب شیراز فرود آمد.

بنا به این گزارش، این هواپیما در لیست هواپیماهای پرواز ممنوع اتحادیه اروپا قرار داشته است.
فردا نیوز 20 دیماه نوشت: کارشناسان فنی در بازدیدهای خود از یک سال پیش اعلام کرده بودند این هواپیما باید از ناوگان هوایی خارج شود اما به دلایل نامعلوم پس از تعمیر اساسی این هواپیما بار دیگر به ناوگان هوایی بازگشت.
بوئینگ 727 سانحه دیده 10 سال پیش نیز در شیراز دچار سانحه شد و به علت باز نشدن چرخ ها جلو با دماغه در فرودگاه شهید دستغیب شیراز فرود آمد.
ایران دو فروند بوئینگ 727 با عمر 37 سال دارد که با از رده خارج شدن یک هوایپما بر اثر سانحه دیشب کماکان یک فروند دیگر در آسمان هوایی کشور پرواز می کند. ورود بوئینگ های 37 ساله ایران در آخرین اطلاعیه اتحادیه اروپا بدلیل فرسوده بودن به آسمان این قاره ممنوع شده است.
آخرین نتیجه بازرسی کمیته ایمنی هوانوردی اروپا حاکی از این است که فقط هواپیماهای ایرباس‌های A300-600 هما اجازه پرواز بر فراز آسمان اروپا را دارند.