جنبش دمکراتیک یارسان تعرض مداوم به مجاهدین در کمپ اشرف را محکوم کرد

کمیته مرکزی جنبش دمکراتیک یارسان با صدور اطلاعیه ای برروی وب سایت خود، تعرض به مجاهدین اشرف را محکوم کرد . در این اطلاعیه آمده است : هموطنان گرامی،همچنانکه مطلع هستید نیروهای عراقی برای چندمین بار به دستور غیر مستقیم ولایت فقیه و مقامات جمهوری اسلامی،  به جان مجاهدین در کمپ اشرف افتاده اند و با رفتارهای غیر انسانی خود حقوق اولیه این بناهنده گان بی پناه را پایمال نموده و به شکلی آشکار جان تک تک ساکنین کمپ اشرف را عملآ  در خطر مرگ و ترور دولتی قرار داده اند.

تا کنون ١٥٥ نفر که بیشتر آنها را زنان تشکیل میدهند مجروح شده اند که متاسفانه حال خیلی از زخمیها وخیم گزارش شده است. مسئولین عراقی مستقر در استان دیالی که دستور سرکوب کمپ اشرف به آنها محول شده است، از بیمارستان بعقوبه نیز خواسته اند تا از پذیرش  مجروهان خوداری کند. تمام راههای تدارکاتی و دارو و دکتر را از آنها بسته اند.

 هموطنان گرامی، انسانهای آزاده و بشر دوست، بسیار مایه ی تاسف است که در مقابل چشمان دنیا، منجمله نیروهای آمریکایی و سازمان ملل متحد، بدین شیوه وحشیانه جان انسانهایی بی دفاعی را در معرض خطر جدی قرار می‌دهند. که تنها گناهشان مخالفت با جمهوری ضد انسانی آخوندی در ایران است. اکنون در مقابل چشمان جامعه بشریت، یک نیرویی بی دفاع که مدتها پیش خلع سلاح شده است و با دستانی خالی در مقابل مزدوران و چماقدارن اجاره ای قرار دارد، بنا به دستور ولی فقیه ، همان دژخیم شناخته شده رژیم اسلامی ایران، فتوای کشتار و قتل عام ساکنین اشرف را صادر کرده و توسط مزدوران برون مرزی در حال اجرا می باشد.

هموطنان گرامی رژیم جمهوری جنایت پیشه اسلامی ایران به خون همه ما مخالفین خود تشنه است و این جنایتها تنها به مجاهدین ختم نخواهد شد. اکنون سی و یک سال است که تمامی نیروهای مخالف این سیستم غیر انسانی به شیوه ای وحشیانه و  مجزا از هم، ماها را تارو مار و قتل عام میکند صد البته ، تداوم این همه جنایت نتیجه پراکندگی و بی تفاوتی نیروهای سیاسی مخالف رژیم به سرنوشت همدیگر است. مثل روز روشن است که پس از نابودی مجاهدین اشرف، این شتر ناهنجار جرم و جنایت رژیم آخوندی دم منزل دیگر جریانات مخالف را کاروانسرای خویش خواهد کرد و آنگاه بسیار دیرخواهد بود.
 برای دفاع از حقوق انسانهای مبارز و ضد رژیم آخوندی، بدون در نظر گرفتن تفاوتهای ایدئولوژیک اکنون باید بزرگواری و انسان دوستی خویش را به نمایش گذاشت، نگذارید رژیم همه مارا جدا از هم از دم تیغ خویش بگذراند! از این رو جنبش دمکراتیک یارسان، همانند دفعات قبل سرکوب و قتل عام کمپ اشرف را به شدت محکوم میکند و مسئولیت آن را متوجه شخص مالکی و مزدوران برونمرزی رژیم دانسته و خواهان بازگشت آرامش به کمپ اشرف و رعایت کامل حقوق ساکنین این کمپ بوده و است.
همچنین از نیروهای آمریکایی و سازمان ملل درخواست داریم تا در این مورد دخالت کرده و نگذارند خون این انسانهای بی‌دفاع ریخته شود. تاریخ قضاوت خواهد کرد و مردم شریف ایران
هرگز  این جنایت‌ها را نخواهند بخشید. بر نیروهای اپوزسیون مخالف جمهوری اسلامی همچون یک وظیفه ملی و انسانی واجب است که به سکوت خویش پایان داده و این عمل ننگین و ضد بشری را محکوم نمایند.

سرنگون باد رژیم جهل و جنایت جمهوری اسلامی
زنده باد آزادی و برابری
جنبش دمکراتیک یارسان
کمیته مرکزی