در این کنفرانس هم چنین حمله جنایتکارانه اجیرشدگانی را که توسط سفارت رژیم آخوندی و دفتر نخست وزیری عراق در روز جمعه 17 دی در ضلع جنوبی اشرف با پرتاب سنگ و شیشه و اشیاء تیز به سوی ساکنان اشرف حمله کردند و 176تن از اشرفیها از جمله 83 تن از زنان اشرف را مجروح کردند، محکوم نمودند، در همین رابطه جلوگیری از مداوای مجروحان و اخراج آنان از بیمارستان، در ادامه جلوگیری از مداوای بیماران ساکنان اشرف و زجرکش کردن بیماران صعباالعلاج و استمرار یک جنگ کثیف روانی با به کارگیری 180 بلندگو که نقض جدی کنوانسیون چهارم ژنو است و بنا به اساسنامه دادگاه بین المللی جنایی و حکم اخیر دادگاه اسپانیا جنایت جنگی به حساب می آید و مسؤلان آن می بایست محاکمه و مجازات شوند.
در این کنفرانس، خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران که به عنوان میهمان ویژه شرکت داشت سنای فرانسه را به یک کارزار بین المللی برای خاتمه دادن به شکنجه روانی ساکنان اشرف و هم چنین به تلاش برای منحل کردن کمیته سرکوب اشرف در دفتر نخست وزیری عراق که مسئول کلیه این جنایات است فراخوان داد.
او هم چنین اظهار داشت که: ”متاسفانه، سیاست غلط کشورهای غربی به ملاها اجازه پیشروی داده است به طوریکه امروز به تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی تبدیل شده است. هفته آینده قرار است که مجددا کشورهای پنج به علاوه یک با رژیم بر سر مساله هسته ای مذاکره کنند. تجربه نشان داده که مذاکره با این رژیم هیچ نتیجه ای ندارد جز آنکه به ملاها فرصت دست یافتن به بمب اتم را خواهد داد. زمان اتخاذ یک سیاست قاطع در قبال این رژیم فرا رسیده است. این رژیم قابلیت رفرم ندارد. تنها راه حل، تغییر به دست مردم و مقاومت ایران است. به همین دلیل در کانون یک سیاست صحیح حمایت از خواسته مردم ایران برای تغییر و حمایت از مقاومت مردم ایران برای آزادی قرار دارد.”
سناتور ژان پیر میشل که ریاست جلسه را به عهده داشتند در سخنان خود گفت اگر چه در سنا بسیار نادر است که آنهم در مورد یک موضوع سیاست خارجی تا این اندازه نظرات و عقاید ما همسو باشد ولی این متن از این بابت یک نمونه قابل توجه است. به خصوص که امضا کنندگان، نه فقط از همه گروههای سیاسی سنا هستند، بلکه از هر گروه سیاسی ما چهره های شاخصی در میان امضا کنندگان داریم این بیانیه در امتداد متون مشابهی به این حمایت گسترده رسیده است.
قبل از ما همین متن در مجلس ملی از اکثریت 334 امضا برخوردار شده و متن مشابهی حمایت 5000 شهردار از شهرهای بزرگ و کوچک را به دست آورده که 13 نفر از آنها هم رئیس منطقه و 40 نفر رئیس استان هستند. اما این به مرزهای فرانسه محدود نمانده. 30 پارلمان از کشورهای اروپایی و کنگره آمریکا و پارلمانهای استرالیا و کانادا و چند کشور عربی اکثریت های مشابهی را در حمایت از اشرف و مقاومت مردم ایران به دست آورده اند.
قدم اول در تحقیقات
دکتر خوان گارسه وکیل ساکنان اشرف در این کنفرانس به تشریح حکم دادگاه اسپانیا برای محاکمه عاملان و آمران جنایت علیه ساکنان اشرف بعنوان جنایت علیه جامعه بین المللی پرداخت.
بر اساس این حکم دادگاه تحقیق مرکزی شماره چهار دادگاه ملی اسپانیا طی حکمی فرمانده حمله مرگبار علیه کمپ اشرف در عراق، محل استقرار 3400 نفر از اعضای مجاهدین خلق ایران، در ژوئیه 2009 را احضار کرد.
که در این رابطه به عنوان قدم اول در تحقیقات، سرهنگ دوم عبدالحسین شمری، که حمله به اشرف را تحت نظارت کمیته بستن کمپ اشرف در دفتر نخست وزیر نوری مالکی فرماندهی میکرد، میباید در برابر قاضی در اسپانیا در تاریخ 8 مارس 2011 حاضر شود.
پیام برای خلاصی از این رژیم
خانم ادیت کرسون نخست وزیر سابق فرانسه در دوران فرانسوا میتران اظهار داشت که من به عنوان یک زن سیاسی به خصوص می خواهم از هزار زن مقاوم در اشرف یاد کنم که به رغم این همه فشار و تهدید نه تنها از حقوق خود کوتاه نمی آیند، بله با شایستگی این مقاومت را رهبری می کنند؛ و به این ترتیب به همه زنان ایران پیام می دهند که راه خلاص شدن از این رژیم وفشارهایش مقاومت است، هرچند بهای آن را با شکسته شدن سرهایشان بپردازند، آنطور که شنیدم که در حمله عوامل رژیم ایران به آنها در روز 7 ژانوی حدود 80 تن از این زنان زخمی شدند. تجربه من طی این سالها در سیاست می گوید به رژیم ایران امیدی نیست. مذاکراتی هم که بر سر اتمی جریان دارد به جایی نخواهد رسید و حاکمیت آخوندها در پروژه خود برای تولید سلاح اتمی تجدید نظر نخواهد کرد که مصرتر هم خواهد شد. راه حل همانطور که خانم رجوی گفته اند سلب حمایت از این رژیم و به رسمیت شناختن خواست مردم ایران برای یک تغییر دموکراتیک به دست خود مردم و مقاومت آنهاست.
اشرف مقاومت آزادی و آزاد اندیشی در ظلمات هجوم ارتجاع مذهبی
آقای غزالی نخست وزیر سابق الجزایر گفت که من پیام کوتاهی خطاب به 172 سناتوری دارم که به عنوان بیان کننده رای اکثریت منتخبین ارشد کشور از مردم ایران و حقشان برای مقاومت در مقابل یک رژیم سرکوبگر حمایت کرده اند. شما با اینکار نه تنها از مقاومت یک مردم متمدن و کهنسال و حقوق آنها دفاع کرده اید، بلکه از آرمان آزادی، آنجا که بشدید ترین شکل نفی شده و به صلابه کشیده شده دفاع کرده اید.
نقش قرارگاه اشرف در عراق، یقه درانی های ملایان برای ریشه کن کردن آن، و حمایت متین و سنگین میلیون ها عراقی از آن گواه استراتژیک دیگری بر این مدعاست. برداشت من این است که اشرف، نه یک اردوگاه پناهندگان، بلکه مقاومت آزادی و آزاد اندیشی در ظلمات هجوم ارتجاع مذهبی است، و از این نظر هم تصور می کنم باید به منتخبین فرانسوی، همانند همتایان اروپایی و آمریکایی شان، بخاطر نقش مهم شان در حفاظت از اشرف تبریک گفت.
به عنوان رئیس کمیته عرب و اسلامی در حمایت از ساکنان اشرف، ازنزدیک تحولات صحنه اشرف را دنبال می کنم. بنظر من، دخالتهای آشکار رژیم ایران در تمام وقایع اشرف بسیار نگران کننده است. کمیته تشکیل شده در نخست وزیری عراق برای سرکوب اشرف و در واقع برای تعطیل کردن آن یک ارگان مستقیما مرتبط با سفارت رژیم آخوندها در عراق و وزارت اطلاعات آنهاست. بنظر من اولین قدم حفاظت از ساکنان اشرف تعطیل این کمیته است.
استقرار یک دموکراسی واقعی در عراق به نفع فرانسه
در ادامه جلسه، آقای آلن ویوین وزیر مشاور در امور خارجه اظهار داشت که - فرانسه بایستی سیاست خاورمیانه ای اش را با توجه به تحولات کنونی عراق و منطقه وفق بدهد. این انطباق فقط در این نیست که با کاهش حضور نظامی آمریکا، فرانسه به افزایش حضور تجاری خودش در عراق فکر کند. استقرار یک دموکراسی واقعی در عراق به نفع فرانسه در این منطقه حساس است. اگر فرانسه در این زمینه یک دیپلوماسی اکتیو اتخاذ نکند، خلاء توسط رژیم ایران پر خواهد شد که مدتهاست مهره های خودش را در دستگاه دولتی و اجتماعی این کشور چیده است. ما شاهد هستیم که چگونه رژیم ایران سعی می کند، بحرانهای فزاینده داخلی خودش را با تلاش برای اعمال نفوذ بیشتر در عراق پر کند. یک شاخص آن وقایعی است که در کمپ اشرف رخ می دهد. قریب به یکسال است عوامل رژیم ایران با پشتیبانی دولت عراق و نیروی مسلح آن، مثل دوران اشغال نازی در فرانسه بلندگوهای قوی دورتادور اشرف مستقرکرده اند و به شکنجه روانی ساکنان مشغولند و انواع محدودیت روی نیازهای پزشکی و داوریی و اجناس ضروری بر آنان اعمال می شود.
کار شگرفی در زمینه حقوق بین الملل
خانم بومدین، حقوقدان و اسلام شناس و بانوی اول الجزایر در دوران حواری بومدین فقید در صحبت های خود گفت که حضور آقای خوان گارسه در اینجا از نظر من به عنوان یک وکیل و فردی دست اندرکار سیاست منطقه حائز اهمیت بسیار است. این ممکن است برای وکیلی مانند استاد گارسه اولین نمونه چنین کار شگرفی در زمینه حقوق بین الملل و آنچه به جنایت علیه بشریت معروف است نباشد، ولی در کشورهای منطقه عربی و منطقه خاورمیانه بی گمان اولین نمونه در نوع خود است. من معتقدم که این شرم آور است که در یک محل تحت نظارت سازمان ملل متحد و تحت حفاظت بر اساس کنوانسیون های ژنو چنین چیزی رخ بدهد. منتخبین فرانسوی باید از دولت متبوع خود و اتحادیه اروپا بخواهند بویژه دررابطه با برخوردهای غیر قابل قبول با زنان اشرف و زنان بیمار در رابطه با دولت عراق و سازمان ملل متحد نقش خود را ایفا کنند.
تظاهرات ایرانیان در برابر سنا
در حاشیه این کنفرانس، ایرانیان آزاده ساکن پاریس که به منظور رساندن فریاد اعتراض علیه عملکرد دولت نوری المالکی و رژیم ضد بشری آخوندی به گوش نمایندگان مردم فرانسه در مقابل سنا به تظاهرات پرداخته بودند مقدم رئیس جمهور برگزیده مقاومت را گرامی داشتند.