چند خبر از تهران

تهران:  با نزدیک شدن به روزهای 16 و22 بهمن مردم با ارسال پیامک همدیگر را برای حضورگسترده در راهپیمایی چهلم شهدای عاشورا وگرامیداشت 22 بهمن دعوت می کنند.

درا ین پیامک ها با اشاره به وقایع پس از انتخابات ،مردم از همدیگر می خواهند تا با شرکت در راهپیمایی روز16 و22 بهمن ضمن گرامی داشت شهدا وجانباختگان راه آزادی واستقلال کشور ،اعتراض خود را به حاکمیت جور نشان دهند.
در این پیامک ها  به طور صریح از مردم خواسته شده است تا 22 بهمن را غنیمت شمرده وعلیه رژیم حاکم دست به قیام بزنند وتا رسیدن به نتیجه نهایی دست از کار نکشند.با توجه به مسدود کردن سیستم پیامک در استانه ی روزهای تظاهرات در دفعات گذشته توسط دولت کودتا،این بار مردم تلاش می کنند تا پیش از بسته شدن  سیستم ارسال پیامک همدیگر را از حضور گسترده در راهپیمایی اعتراضی آگاه کنند. این پیامک ها از شماره های عادی مردم است وارتباطی با سرورهای ارائه کننده پیامک ندارند و در سطح گسترده ودر خطوط بین شهری واستانی در حال مبادله است.
تهران:  وزارت آموزش وپرورش به دستور مقامات نهادهای امنیتی درج هرگونه تصاویر اعتراضی و روزنامه ها،بولتن ها،نشریات،شعارها وآهنگ ها وسرودهای انقلابی را درمراکز آموزشی وپرورشی زیرنظر این نهاد ممنوع کرد.بخشنامه  جدید وزارت آموزش وپرورش از مدیران کلیه مراکز آموزشی خواسته است که به دلیل حساسیت موضوع وتاثیر گذاری بسیار بالای تصاویر اعتراض های مردمی در سال های انقلاب ونیز تیتر روزنامه ها وسرودهای انقلابی درج،انتشار وپخش این گونه موارد در مراکز آموزشی در دهه ی فجر ممنوع می باشد وبا متخلفین برخورد خواهد شد.دراین بخشنامه مدیران مدارس ومراکز آموزشی تخلف کننده از این قانون تهدیدبه اخراج شده اند.استدلال نیروهای امنیتی این است که دانش آموزان با الگو برداری از تصاویر،فیلم ها،عکس ها،آهنگ ها وتیتر روزنامه هاومتن مقالات نشریات آن روز فضای فعلی کشور را باآن دوره تطبیق داده وضمن مقایسه به نیروهای معترض خواهند پیوست.
گزارشات دریافتی حاکی از این است که در برخی از مراکز آموزشی که چنین نشریاتی درج شده بود بلافاصله از دیوارها و قاب های مطبوعات دانش اموزی جمع آموری شد.رژیم تلاش می کند با تحریم فضای انقلابی در مراکز آموزشی مانع نفوذ اندیشه های اعتراضی در بین دبیران ودانش آموزان شود.
تهران:  قیمت نان طی هفته‌های اخیر به شدت افزایش یافته و تعداد زیادی از واحدهای نانوایی به ویژه در شهرهای بزرگ، به دلیل قطع سهمیه آرد دولتی خود، مجبور به خرید آرد با قیمت آزاد شده‌اند و همین امر، افزایش بی‌سابقه قیمت نان را که از اقلام مورد نیاز مردم است در پی داشته است. هم‌اکنون قیمت آرد از 75 ریال به 450 ریال افزایش یافته و این در حالیست که با توجه به گرانی برنج، نان به قوت اصلی مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه تبدیل شده اما با افزایش بی‌سابقه قیمت نان، مردم در تامین نان مورد نیاز خود هم با مشکل مواجه شده‌اند.
وضعیت در مورد گوشت، از نان هم بدتر است به طوریکه قیمت هر کیلو ران گوسفندی از مرز 17 هزار تومان هم گذشته است. عامل اصلی گرانی بی‌سابقه گوشت، سرگردانی متولیان امر در تنظیم بازار است به طوریکه تا چندی پیش وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان دستگاه مشاور تنظیم بازار مواد پروتئینی، متولی ساماندهی بازار این محصولات بودند اما عدم توفیق این وزارتخانه در مهار گوشت قرمز، باعث شد مسوولیت تنظیم بازار این محصولات به وزارت بازرگانی واگذار شود اما این تغییر رویه هم که حاصل ضعف مدیریت بازار است، مانع از افزایش قیمت نشده و رشد بی‌سابقه قیمت گوشت همچنان ادامه دارد.