افغانها در برابر سفارت ایران در کابل عکس سران رژیم را به آتش کشیدند

صد ها نفر از مردم افغانستان در اعتراض به جلوگیری از عبور بیش از ۲۵۰۰ تانکر سوخت از مرز ایران و افغانستان صبح روز پنجشنبه سفارت ایران را در کابل سنگ باران کردند در این راهپیمایی اعتراض آمیز شرکت کنند گان تصاویر پاسدار احمدی نژاد و خامنه ای را به آتش کشیدند. معترضان همچنین به در سفارت ایران تخم مرغ و رنگ پرتاب کردند.

تقاضای رژیم ایران برای دستگیری تظاهرکنندگان
سفیر رژیم آخوندی در افغانستان از مقام‌های آن کشور خواست عوامل تظاهرات در مقابل سفارت ایران در کابل را شناسایی و بازداشت کند.
فداحسین مالکی، در مصاحبه با خبرگزاری رسمی و دولتی ایرنا، تظاهرکنندگان در مقابل سفارت ایران را «عناصر غربی مغرض» خواند و برخی رسانه‌های افغانستان را به «همسویی با غرب» متهم کرد.



سفیر جمهوری اسلامی در افغانستان همچنین تهدید کرد که در صورت عدم شناسایی و یا دستگیری عوامل تظاهرات روز پنجشنبه، امکان تجدید نظر تهران در ترانزیت سوخت و دیگر مسائل بین دو کشور، وجود دارد.

تقاضای احمقانه دیکتاتوری آخوندی در حالی است که در این حادثه، نه کسی آسیب دیده است و نه هم صدمه‌ای به ساختمان سفارت وارد شده است، از سوی ناظران به عنوان باجگیری ارزیابی می شود.