رسانه های حکومتی در ایران از سقوط دولت لبنان استقبال کردند

رسانه های رژیم به عناوین «سقوط دولت لبنان»، «سقوط دولت حریری»، «سقوط کابینه لبنان» به حمایت از حزب الله پرداختند خبرگزاری مهر که تحت نظر وزارت اطلاعات رژیم اداره می شود، به نقل از منابع رژیم در لبنان نوشت: گروههای مخالف خواهان تشکیل دولت مقتدری هستند که در برابر دادگاه بین المللی ترور رفیق الحریری موضع سخت و قاطعی اتخاذ کند ، با این حال حریری که دولتش به سبب از دست دادن اکثریت، به دولت پیشبرد امور تبدیل شده است، کار سختی برای تشکیل مجدد دولت دارد.

خبرگزاری حکومتی فارس در خبری به نقل از حسن نصرالله نوشت: «ما هر یک از گامهای خود را حساب شده برمی داریم.
وی گفت: «...حزب الله معتقد است که تحرکات مربوط به کیفرخواست آتی دادگاه بین المللی ویژه "رفیق حریری " نخست وزیر اسبق لبنان، (حزب الله) را هدف قرار می دهد.
سایر رسانه های حکومتی از جمله، ایرنا، ایسنا، ایلنا، تابناک و شبکه های تلویزیونی رژیم در گزارشهای متعددی ابراز شادمانی دیکتاتوری آخوندی را از بروز یک بحران در لبنان نشان دادند.

بیانیه کاخ سفید
بدنبال  بحران سازی وابستگان رژیم آخوندی در لبنان و سقوط دولت سعد حریری نخست وزیر این کشور، کاخ سفید بلافاصله بعد از ملاقات باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با سعد حریری، روز چهارشنبه بیانیه ای صادر کرد و بر حمایت از روند دادگاه تاکید ورزید.
در بیانیه کاخ سفید آمده است: اقدامات به رهبری ائتلاف حزب الله برای سقوط دولت لبنان تنها نشاندهنده ترس آنها و قصدشان در سد کردن توانایی دولت برای هدایت امور و پیشبرد آرزوهای همه مردم لبنان میباشد.
 رئیس جمهور آمریکا بر اهمیت کار دادگاه ویژه لبنان بعنوان راه پایان دادن به عصر سوء قصدهای سیاسی بدون محاکمه تاکید کرد.
کاخ سفید در بیانیه خود افزود: رئیس جمهور و نخست وزیر بر تعهد خود برای تقویت حاکمیت لبنان و استقلال آن و همچنین اتحاد بین دو کشور تاکید ورزیدند و اجرای همه قطعنامه های شورای امنیت ملل متحد را ضروری دانستند.
رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر لبنان به ویژه اقدامات متحد با فرانسه، عربستان سعودی و سایر متحدین کلیدی بین المللی و منطقه ای برای حفظ آرامش در لبنان و کسب اطمینان از پیشرفت کار دادگاه، بدون دخالت طرف ثالث را مورد بحث قرار دادند.
کلینتون: کوشش برای سرنگون کردن دولت لبنان
از سوی دیگر وزیر امور خارجه آمریکا که پس از گفتگو با مقامات قطر سخن می‌گفت اعلام کرد: کوشش برای سرنگون کردن دولت به عنوان راهی برای تخریب دادگاه ویژه، سر باز زدن از مسئولیت است و البته موفقیتی در پی نخواهد داشت و دادگاه باید ادامه یابد.
کلینتون افزود: چیزی که در لبنان اتفاق افتاد، یک تلاش آشکار از سوی نیروهایی در داخل این کشور و هم‌چنین گروه‌های ذینفعی در خارج از لبنان است تا عدالت را از مسیر خارج کرده و ثبات و پیشرفت لبنان را متزلزل سازند.
فیلیپ کراولی سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا نیز گفت دولت جدید باید بدون نفوذ و دخالت رژیم های ایران و سوریه تشکیل شود.
کرالی افزود حزب‌الله یک گزینه کاذب برای عدالت و ثبات لبنان ارائه می‌کند و سقوط دولت نتیجه تلاش آشکار کسانی است که درصدد هستند عدالت را به چالش بکشند و ثبات لبنان را تضعیف کنند. ما بعنوان یک کشور متعهدیم همراه با جامعه بین المللی از حاکمیت و استقلال لبنان حمایت کنیم. اینها انتخاب هایی برای دولت لبنان و مردم لبنان میباشد.
دیدار سارکوزی با سعد حریری
در یک تحول دیگر، کاخ الیزه بیانیه ای صادر نمود و اعلام کرد رئیس جمهور فرانسه با آقای سعد حریری، نخست وزیر لبنان روز پنجشنبه در ساعت 19 و 15 (نوزده و پانزده) دقیقه در کاخ الیزه دیدار میکند تا در مورد تحولات و وقایع لبنان از دوشنبه به این سو که در نیویورک ملاقات کرده بودند، گفتگو کنند.
بیانیه همچنین الیزه از گفتگوی تلفنی نیکلاسارکوزی رئیس جمهور فرانسه با بشاراسد رئیس جمهور سوریه خبر داد.
بیانیه الیزه حاکی است در این گفتگو، رئیس جمهور فرانسه حمایت خود را از لبنان اعلام داشت و ابراز امیدواری کرد لبنان استقلال و تعهدات بین المللی اش را حفظ کند.
نیکلا سارکوزی همچنین پیامی به میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان فرستاد و حمایت فرانسه  را از وی برای پیشبرد مسئولیتهای قانونی اش ابراز کرد و بر پیوند قوی و دوستی بین دوکشور تاکید ورزید.