سه سازمان مدافع حقوق بشری در ایتالیا طی نامه ای حمله به اشرف را محکوم کردند

سه  سازمان مدافع حقوق بشری در ایتالیا طی نامه ای به ناوی پیلای کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل ضمن محکوم کردن یورش وحشیانه مزدوران عراقی تحت امر ولی فقیه خواستار لغو محاصره ظالمانه اشرف و تضمین حفاظت ساکنان آن شدند.

سازمانی برای همه, انجمن بنگر به آسمان و  سازمان مدافعان حقوق بشر ایتالیا در نامه های خود به خانم پیلای نوشتند:
در روز 7 ژانویه  2011  طی تهاجمی با کوکتل مولوتف, و پرتاب سنگ و  اجسام تیز به کمپ اشرف در عراق 175 تن از  ساکنان بی دفاع اشرف از جمله  91 زن در این کمپ زخمی گردیدند. مهاجمین توسط سفارت رژیم ایران در بغداد و کمیته اشرف در نخست وزیری عراق به کمپ اشرف آورده شده بودند و تهاجم خود را با پشتیبانی و تحت حمایت نیروهای امنیتی عراق انجام دادند.  ما این توطئه و حمله غیر انسانی به افراد حفاظت شده تحت کنوانسوین چهارم ژنو  را قویا محکوم میکنیم و خواهان این هستیم که یک  تحقیق پارلمانی بیطرف از جنایت صورت گرفته انجام شود.
این حمله توسط عناصر وابسته به رژیم ایران بدنبال رای دادگاه ملی اسپانیا در تاریخ 27دسامبر2010  مبنی  برای گشودن تحقیقات در مورد حمله مرگبار ژوییه ۲۰۰۹ نیروهای عراقی علیه ساکنین اشرف که ۱۱ کشته و ۵۰۰ مجروح برجای گذاشت انجام گردید. 
محاصره کنونی علیه ساکنین اشرف و حملات مستمر علیه ساکنین کمپ به دستور نخست وزیر عراق بخوبی روشن میسازد که دولت عراق نه خواست و نه توان حافظت از ساکنین اشرف و رعایت حقوق بین المللی در قبال افردا حفاظت شده در این کمپ را ندارد و کمتیه اشرف باید فوری منحل شود. با توجه به توافقی  که نیروهای آمریکا با تک تک ساکنین برای حفاظت آنها تا فرجام نهائی در سال  2004  امضا نموده اند, نیروهای آمریکا بر اساس تعهدات بین الملی نسبت افراده حفاظت شده تحت کنوانسوین چهارم ژنو و ماده 45 این کنوانسیون که در مقابل ساکنان اشرف دارند، می بایست بلادرنگ حفاظت ساکنان را بر عهده گرفته و از وقوع هرگونه فاجعه انسانی ممانعت بعمل آورند.. هر گونه تعرض به جان و اموال ساکنین اشرف نقض قوانین بین المللی میباشد
از شما درخواست داریم تا بر اساس مندیت سازمان ملل برای ارتقاء حقوق بشر در عراق انحلال کمیته سرکوب اشرف را پیگیری نمایید و پرونده اشرف به  پارلمان عراق منتقل شود.
با  احترام،
روبرتو مالینی، ماتو پگورارو، داریو پیچو، معاونین سازمانی برای همه- ایتالیا
آلفرد بریتمن رئیس انجمن بنگر به آسمان- ایتالیا
فرانکو کاپوس، ربکا کوواکیس، فابیو پاترونللی -  سازمان مدافعان حقوق بشر ایتالیا