عقب نشینی مفتضحانه حکومت آخوندی

سفارت ایران در افغانستان در واکنش به خشم و انزجار مردم این کشور علیه محدودیتهای ایجاد شده توسط حکومت آخوندی در ترانزیت سوخت به این کشور، با صدور بیانیه‌یی به عقب‌نشینی مفتضحانه ای روی آورد و گفت طی روز آینده‌ این مشکل حل خواهد شد.

سفارت ایران در کابل دربیاینه خود نوشت: «هم اکنون فقط 160تانکر سوخت در مرز میلک و‌ دوغارون که پررفت‌وآمدترین مسیر ترانزیت سوخت میان دو کشور است، در نوبت ورود به خاک افغانستان می‌باشند که پس از تشریفات قانونی، طی چند روز آینده وارد خاک افغانستان می‌شوند.
لازم به یادآوری است که طی چند هفته اخیر ۲۵۰۰تانکر سوخت افغانستان در پشت مرزهای ایران در انتظار اجازه ورود به افغانستان بودند و مردم خشمگین این کشور بارها در تظاهرات خود با شعار مرگ بر خامنه‌ای و مرگ بر احمدی‌نژاد، به سفارت ایران در کابل و کنسولگری آن در هرات با تخم‌مرغ گندیده و رنگ حمله کردند و خساراتی به آن وارد ساختند.