در انفجار دو اتومبیل در حومه شهر کربلا در عراق، در حالیکه زائران شیعه برای برگزاری مراسم مذهبی جمع شده بودند، بالغ بر ۴۵ تن کشته شدند.
به گفته مقامات، در انفجارهای جداگانه روز پنحشنبه که مسئولیت آن را کسی بر عهده نگرفته است، دست کم ۱۳۰ نفر نیز مجروح شدند.
روز پنجشنبه، همچنین یک بمب گذار انتحاری یک خودرو پر از مواد انفجاری را در خارج از یک کلانتری در بعقوبه، مرکز استان دیاله، منفجر کرد که به کشته شدن سه نفر انجامید.
به گفته مقامات محلی، در این انفجار که حدود ساعت ۱۰ بامداد روی داد ۳۰ نفر نیز مجروح شدند. افسران امنیتی و یک زن رهگذر ار جمله کشته شدگان هستند.
این حمله چند بلوک دورتر از صحنه انفجار یک اتومبیل در روز چهارشنبه صورت گرفت. در آن حمله که یک نیروی گارد عراقی هدف آن بود، دست کم ۱۲ تن کشته شدند.