هشدار در مورد تهدیدهای هسته ای، تروریستی و نقض حقوق بشر در ایران و فراخوان به حفاظت از ساکنان اشرف و خروج نام مجاهدین از لیست تروریستی

کنفرانس مقامات  ارشد از هر دو حز ب آمریکا در دوره ریاست جمهوری کلینتون، بوش و اوباما
 
- روز پنجشنبه سی ام دیماه 1389 (20 ژانویه 2011) شماری از برجسته ترین مقامات آمریکایی در دولتهای کلینتون، بوش و اوباما، روسای جمهور آمریکا در 18 سال گذشته، در کنفرانس واشنگتن دربارة تهدید هسته ای و تروریستی و نقض حقوق بشر در ایران شرکت کردند.
سوالی که از سوی بنیاد اقدام اجرایی دراین کنفرانس، با حضور نمایندگان وخبرنگاران مهمترین رسانه های آمریکایی و بین المللی، به بحث گذاشته شد، این بود که پس از سیاست تعامل با رژیم ملایان، و در پی تحریم ها، اکنون چه باید کرد و سیاست صحیح درمورد ایران چیست؟
مقامات وشخصیتهای آمریکایی ضمن تصریح بر شکست سیاست تعامل و مماشات با رژیم قرون وسطایی، به متوقف کردن برنامه تسلیحات اتمی، صدور تروریسم و نقض حقوق بشر در ایران فرا خواندند و بر ضرورت حفاظت از مجاهدان اشرف و خارج کردن نام سازمان مجاهدین خلق ایران، از فهرست تروریستی تأکید کردند.

سخنرانان به اتفاق، خواستار یک سیاست قاطع در مقابل فاشیسم دینی حاکم بر ایران شدند.
شرکت کنندگان در این کنفرانس عبارت بودند از:
ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی رییس جمهور اوباما  2009 – 2010، فرمانده عالی  نیروهای متحدین در اروپا 2003– 2006

بیل ریچاردسون، کاندیدای ریاست جمهوری، وزیر انرژی 1998-2001، سفیر ایالات متحده  در ملل متحد 1997-1998، فرماندار نیومکزیکو 2003-2011، نماینده ویژه پرزیدنت اوباما در مذاکرات هسته ای با کره شمالی، نماینده در سازمان کشورهای آمریکایی (آمریکای مرکزی و آمریکای لاتین)، عضو مجلس نمایندگان ( به مدت 14 سال)

ژنرال آنتونی زینی (4 ستاره)، فرمانده سنتکام 1997-2000

جیمز وولسی، معاون وزیر نیروی دریایی 1977-1979، رئیس اطلاعات مرکزی آمریکا 1993-1995، مشاور انستیتوی واشینگتن برای سیاست خاورنزدیک

لوئیس فری، رئیس اف.بی . آی ( اداره تحقیقات فدرال) 1993- 2001، قاضی و معاون دادستان

سفیر میچل ریس، مدیر سیاست گذاری وزارتخارجه  2003-2005، نماینده ویژه برای ایرلند شمالی تا 2007

مایکل موکیزی، وزیر دادگستری  2007 – 2009، ریاست دادگاه (بمدت 6 سال)، قاضی فدرال (بمدت 18 سال)

تام ریج، وزیر امنیت 2003-2005، مشاور امنیتی رئیس جمهور 2001 -2003، فرماندار پنسیلوانیا        1995-2001
عضو مجلس نمایندگان 1983-1995

سناتور رابرت توریسلی(ریاست جلسه)، سناتور از نیوجرسی 1997-2003، عضو هیئت رهبری حزب دمکرات در سنا
عضو مجلس نمایندگان (به مدت 14 سال) و عضو ارشد کمیته خارجی

در این جلسه:
-ژنرال جیمز جونز خاطر نشان کرد، دولت اوباما از دست یابی رژیم ایران به سلاح اتمی جلوگیری خواهد کرد.
-بیل ریچاردسون گفت:  دولت اوباما باید به سرعت برای حفاظت از ساکنان اشرف راه حلی جستجو کند و نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیست سازمانهای تروریستی خارج سازد.
-ژنرال آنتونی زینی، راه حل را در حمایت فعال از اپوزیسیون ایران و بویژه خارج کردن نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی دانست.
- مایکل موکیزی قویاً هشدار داد 180 بلندگو که به شکنجه شبانه روزی ساکنان اشرف مشغول است باید برچیده شود و از دولت اوباما خواست در آستانه شروع مذاکرات استانبول، نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی خارج گردد.
-تام ریج تصریح کرد لیست گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران به فراهم کردن توجیه غیرانسانی برای کشتار آزادیخواهان در ایران و سرکوب ساکنان شهر اشرف منجر شده و جامعه جهانی را در معرض تهدید فزاینده اتمی رژیم ایران قرار داده است. این سرکوب بلادرنگ باید متوقف بشود.
-سفیر میچل ریس گفت: دولت اوباما، بعد از اعمال تحریمات سخت تر علیه رژیم ایران، باید بعنوان اولین قدم مناسب، نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از فهرست تروریستی خارج کند و از این طریق به پروسة تغییر در ایران که اکنون بسیار عمیق و ریشه دار شده است، کمک کند.
-جیمز وولسی، حیله های رژیم ایران را با حیله های هیتلر مقایسه نمود و لیست گذاری مجاهدین را بعنوان قصاص قبل از جنایت توصیف کرد و از سرزمین عجایب داستان قصاص قبل از جنایت را بازگو نمود. وولسی خواستار توقف لیست گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران گردید.
-لوئیس فری، رئیس پیشین اف .بی . آی که مسئولیت تحقیقات حول بمب گذاری رژیم ایران در برج خوبَر را به عهده داشت، گفت: سیاست دولت آمریکا در زمان تحقیقات حول این بمب گذاری یک سیاست تعامل بود و مخالفتهای زیادی با مجازات کردن سران رژیم ایران که در فعالیتهای تروریستی دست داشتند، وجود داشت وهمین مخالفت ها  زمینه ساز لیست گذاری مجاهدین خلق ایران گردید.
سناتور رابرت توریسلی ریاست جلسه، قویاً پیش برد یک سیاست قاطع علیه رژیم ایران را درخواست کرد وگفت:
 در سالیان اخیر، چنین اجماعی از مقامات ارشد در دولتهای متعدد از هر دو حزب در آمریکا برای پیش برد یک سیاست جدید در قبال ایران و مقاومت، بیسابقه بوده است. نسل های بعدی به مقاومت نسل فعلی مجاهدین خلق افتخار خواهند کرد چراکه در شرایطی که جهان غرب و آمریکا، آنها را تنها گذاشته بودند، آنها برای آزادی کشورشان بهای سنگین پرداختند.