تلویزیون الجزیره : رژیم ایران بزرگترین خطر برای جهان است و یک رژیم دیکتاتوری و تروریستی است

تلویزیون الجزیره از کنفرانس مقامات سابق آمریکا در رابطه با ضرورت خارج کردن نام مجاهدین از لیست تروریستی در واشینگتن گزارش داد. گزارشگر الجزیره درگزاشش از این کنفرانس گفت: رژیم ایران بزرگترین خطر برای جهان است و یک رژیم دیکتاتوری و تروریستی است و آهنگ تلاش این رژیم برای دست یابی به سلاح اتمی سریعتر از آهنگ مجازاتها و گفتگوهاست.

این چیزی است که مقامات سابق آمریکا گفتند و برخی از آنان تا چند ماه قبل از نزدیکترین نزدیکان باراک اوباما بودند، مثل جیمز جونز مشاور امنیت ملی وی که تا اکتبر ماه گذشته در این سمت بود گفت: چنین اتفاق نظری که الان بین آمریکاییان و کشورهای عربی و اروپایی در رابطه با رژیم ایران وجود دارد، سابقه نداشته است. گزارشگر الجزیره افزود: این موضعگیریها در کنفرانسی با عنوان ”بعد از مجازاتها و گفتگو با ایران چه باید کرد”؟ صورت گرفت و شرکت کنندگان بر ضرورت شروع به خارج کردن نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی، ویژه وزارت خارجه آمریکا، به منظور تقویت صفوف اپوزیسیون در داخل و خارج، جهت آمادگی برای آزادی ایران تأکید کردند.
جیمز جونز، مشاور امنیت ملی سابق تصریح کرد: یک خواست و تمایل درجامعه جهانی دارد شکل میگیرد که اگر رژیم ایران برخوردهایش طبق قوانین بین المللی نباشد، عواقب این امر وخیم خواهد بود. طی 20 سال گذشته  ما هیچگاه صف متحدی با کشورهای عربی و اروپایی مثل آنچه امروز وجود دارد نداشتیم.
آنتونی زینی، فرمانده سابق نیروهای میانی آمریکا در این کنفرانس گفت: من می گویم گزینه نظامی علیه رژیم ایران بحران بزرگی ایجاد میکند و  زیان زیادی به اقتصاد جهانی وارد خواهد کرد برای این که جنگ بر روی جریان انتقال انرژی تأثیر خواهد گذاشت و وارد نزاع خشونتباری خواهیم شد و ارتش ناچار به دخالت در آن خواهد گردید و همچنین بر روی مردم بیگناه منطقه تأثیر خواهد گذاشت.
تام ریج، وزیر سابق امنیت داخلی آمریکا نیز تاکید کرد: فکر نمیکنم که مجازاتها به تنهایی کافی باشد. ما باید مجاهدین خلق را از لیست تروریستی خارج کنیم و از تلاش اپوزیسیون در داخل و خارج به منظور بیثبات کردن رژیم ایران حمایت کنیم.
گزارشگر الجزیره در پایان گزارش خود گفت: چنین کنفرانسهایی از اهمیت زیادی برخوردار است به ویژه این که از آرای مقامات سابق معمولاً توسط دولتهای آمریکا در صورت لزوم کمک گرفته میشود، همچنین این امر در رابطه با بررسیهایی که در انستیتوهای  مطالعاتی آمریکایی جریان دارد، صدق میکند.
با افزایش رو به رشد فشارهای داخلی بر روی دولت آمریکا، برخی نگرانیشان را مخفی نمیکنند که گفتگو با ایران وعده انتخابی دیگری باشد که برای رئیس جمهور اوباما فایدهای نخواهد داشت. در این کنفرانس مقامات سابق آمریکا گفتند رژیم ایران اگر از فعالیتهای اتمی خود دست برندارد، با عواقب وخیمی مواجه خواهد شد. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که واشنگتن انتظار ندارد که در گفتگوهایی که قدرتهای بزرگ در استانبول با ایران در رابطه با برنامه اتمی انجام میدهند، گشایش زیادی صورت گیرد.