خبرنگار خبرگزاری فرانسه گزارش داد که چند نفر در جریان این زد و خوردها زخمی شدند. یکی از معترضین ضد دولت مبارک به خبرگزاری فرانسه گفت: حزب طرفدار مبارک موسوم به 'حزب دموکراتیک ملی' و پلیس مخفی مصر ملبس به لباس شخصی برای خلاص شدن از وضعیت نا آرام موجود، به طرف این مکان حمله ور شدند. این خبرنگار گفت درگیری در اطراف تانک های ارتش که در اطراف میدان التحریر مستقر هستند، روی داد و دست کم 10 نفر زخمی شدند، اما سربازان ارتش در این زد و خورد مداخله نکردند.
چند گروه هم با مشت به جان هم افتادند و برخی از چماق استفاده کردند. سه گروه مخالف دولت مصر با صدور بیانیه ای اعلام کردند: نیروهای امنیتی ملبس به لباس شخصی و شماری افراد شرور و تبهکار به طرف میدان التحریر یورش آوردند. پیش از درگیری های امروز (چهارشنبه)، حامیان مبارک در سراسر قاهره دست به تظاهرات زدند. این افراد با اعلام اینکه مبارک در بحبوحه ناامنی های رو به گسترش، ثبات را برقرار کرده است، افرادی را که خواستار رفتن وی هستند 'خائن' خواندند.
به گفته یک شاهد عینی، سازمان دهندگان تظاهرات به حمایت از مبارک به مردم یکصد پوند مصر (معادل 17 دلار) می دادند تا در این راهپیمایی شرکت کنند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز از قاهره گزارش داد: چند هزار تن از حامیان حسنی مبارک در حالی که برخی سوار اسب و شتر بودند و از شلاق استفاده می کردند، روز چهارشنبه به طرف معترضین ضد دولت حمله کردند. دو گروه به طرف یکدیگر سنگ پرتاب کردند و معترضین، مهاجمان را از اسب های خود به زیر کشاندند.
این آشفتگی، اولین درگیری قابل توجه بین حامیان دو طرف پس از بیش از یک هفته اعتراضات ضد دولتی بود. تقریبا 10 هزار معترض ضد دولت مصر صبح روز چهارشنبه مجددا در میدان التحریر تجمع کردند و خواستار برکناری فوری مبارک شدند. در ساعات اولیه بعد از ظهر روز جاری (چهارشنبه) خبرنگار آسوشیتدپرس مشاهده کرد که حدود سه هزار تن از نیروهای وابسته به مبارک به طرف زنجیره ای انسانی از معترضین ضد دولت که سعی داشتند از هزاران فرد جمع شده در میدان التحریر دفاع کنند، یورش بردند.
هرج و مرج پس از آن آغاز شد که این افراد پارچه نوشته هایی به نشانه محکومیت مبارک را پاره کردند. معترضان ضد دولت حاکم نیز پوسترهای مبارک را از دستان حامیان وی گرفتند و آنها را پاره کردند. نیروهای ارتش که از میدان التحریر پاسداری کرده اند، در ساعات اولیه روز جاری تلاش داشتند دو گروه را از هم دور کنند، اما پس از بروز درگیری، مداخله نکردند. تعداد زیادی پشت یا داخل خودروهای زرهی و تانک های مستقر در راه های ورودی میدان التحریر پناه گرفتند