• سناتورها خواستار انحلال کمیته سرکوب اشرف و پایان دادن به شکنجه روانی ساکنان اشرف با180 بلندگو شدند
• دادگاه اسپانیا مسئولان کشتار و سرکوب اشرف در دو سال گذشته را احضار میکند
الزمان و الدستور در ادامه این مطلب که دراین رونامه ها آگهی شده، می نویسند:
در روز 12 ژانویه 2011 سناتور ژان پیر میشل در کنفرانسی که خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران میهمان ویژه آن بود، بیانیه اکثریت سنای فرانسه درحمایت ازخواستههای دموکراتیک مردم ایران وحفاظت از مجاهدان اشرف را به خانم رجوی تقدیم کرد.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران در این کنفرانس با اشاره به تهاجمی که بهدنبال سفر وزیر خارجه رژیم ایران به عراق، علیه اشرف صورت گرفت، و منجر به 176مجروح از ساکنان اشرف گردید، جامعه بین المللی را به یک کارزار بینالمللی برای خاتمهدادن به رنجهای اشرف و شکنجههای روانی از سوی مزدوران رژیم ایران وهمچنین تلاش برای منحلکردن کمیته سرکوب اشرف در نخستوزیری عراق که مسئول این جنایات است، فراخواند
الزمان و الدستور سپس متن بیانیه اکثریت سنای فرانسه را بدین شرح درج کرده اند:
مردم ایران با قیامهای خود و با شعارهای «مرگ بر دیکتاتور», «مرگ بر خامنهای» و «زنده باد آزادی»، نشان دادهاند که خواهان پایان دیکتاتوری مذهبی هستند. نقش پیشتاز زنان و جوانان بهطور خاص تحسینبرانگیز است.
صدها تن از دستگیرشدگان به دادگاههایی سپرده شدهاند که آنها را تحت عنوان محاربه ـ دشمنی با رژیم مذهبی حاکم ـ محاکمه میکند. عفو بینالملل نسبت به محاکمات ساختگی و اعدام هواداران مجاهدین که در تظاهرات مسالمتآمیز اخیر دستگیر و به «محاربه» متهم شدهاند، هشدار داده است.
رژیم ایران برای اینکه در سرکوب قیام در داخل ایران دست باز داشته باشد, در پی نابودی 3400تن از مخالفان ایرانی در اشرف است. حمله مرگبار نیروهای عراقی به اشرف به درخواست رژیم ایران، در ژوئیه2009، در میان ساکنان بیدفاع11کشته و 500زخمی برجای گذاشت. جهان این جنایتها را محکوم کرد.
مردم ایران خواهان جدایی دین از دولت و یک جمهوری کثرتگرا هستند. یک ایران بدون اعدام و غیراتمی که در تفاهم با دیگر کشورها بهسر ببرد تضمینی برای صلح جهانی است.
خانم مریم رجوی, رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران, با ردکردن استمالت از ملایان و حمله نظامی خارجی در ایران, به مقاومت در برابر استبداد مذهبی و همبستگی ملی ایرانیان فرامیخواند. این، میتواند مبنای تغییر دموکراتیک در ایران باشد.
اکنون زمان آن فرا رسیده که اتحادیه اروپا عزم مردم ایران را برای نیل به آزادی قویاً جدی بگیرد. اولین گام, حمایت کامل از قیامهای مردمی است. باید تأکید شود که رژیم دیکتاتوری مذهبی فاقد مشروعیت است.
دولت فرانسه از موضع مسئولیت خود، بهعنوان یک عضو دائمی شورای امنیت، باید از ملل متحد بخواهد حضور فعالتری در حمایت از حقوق ساکنان اشرف داشته باشد و مسئولیت حفاظت آنها را برعهده بگیرد. ما فکر میکنیم ایالات متحده آمریکا باید در اجرای پروژه قطعنامة 704 کنگرة این کشور که از حمایت اکثریت اعضای مجلس نمایندگان آمریکا برخوردار شده، تضمینهای کافی برای حفاظت این افراد را ایجاد نماید و فرانسه باید دولت عراق را به برسمیت شناختن حقوق ساکنان اشرف بهعنوان افراد حفاظتشده تحت کنوانسیون چهارم ژنو فرابخواند.
الزمان و الدستور، هم چنین فرازهایی از سخنرانیهای ایراد شده در کاخ سنای فرانسه را بدین شرح درج کرده اند:
سناتور ژان پیر میشل: موج همبستگی با مقاومت ایران، در مرزهای فرانسه متوقف نمیشود، سی پارلمان در اروپا، مجلس نمایندگان آمریکا و پارلمانهای استرالیا، کانادا و پارلمانهای چند کشور عرب نیز حمایت خود از اشرف و از مقاومت مردم ایران را اعلام کرده اند.
سناتور لویی مرماز :ما با مبارزه مردم ایران برای آزادی ابراز همبستگی می کنیم و این جای تبریک داردکه قضائیه اسپانیا افسر عراقی متهم به دست داشتن در حوادث اشرف را به دادگاه احضار کرده است.
سناتور ژان کلود فرکون: به نام اصول جمهوری است از شما حمایت میکنیم. مبارزه شما یک مبارزه عادلانه است و آنچه که بهطور خاص علیه اشرف میگذرد غیرقابلقبول است.
انیسه بومدین:دولت آمریکا، مسئولیت عظیمی بر دوش دارد زیرا تعهد احترام و تضمین رعایت حقوق بشر را داده بود.
سید احمد غزالی:ما در فیلمها شاهد بودیم که افرادی نظامی که ظاهر برای حفاظت و به نام قانون در اطراف اشرف هستند، قانون را لگد مال می کردند و به افراد حفاظت شده تهاجم می کردند.
دکتر خوان گارسه: نیروهای اونیفورم پوش گاه حتی در پرتاب سنگ شرکت میکردند و سنگ انداختن دراین منطقة جهان، مرا به یاد سنگسار هم میاندازد.
ماریو استازی :ما وکلای فرانسوی ازاین پس خواهیم توانست آن چه را که دردادگاه اسپانیا اتفاق افتاده، خاطرنشان کنیم تا آن چه برایش تلاش می کنیم بهتر درک شود
فرانسو کلکومبه: کمپ اشرف طی سالیان تبدیل به چیزی فراتر از یک سمبل شده است، رژیم ایران با حمله به اشرف اعتبار آن را بالا می برد. علی صارمی به خاطر دیدار با فرزندش دراشرف در دسامبر اعدام شد