آقای مبارک هم قبلا گفته بود که به دنبال شرکت دوباره در انتخابات نیست، اما این با آنها است که چگونه این انتقال قدرت را انجام دهند و ما هم حاضریم در این زمینه به آنها کمک کنیم.
بسیار مهم است که اوضاع آرام شود و گفتگو آغاز شود. ما شاهد تغییرات هستیم و این تغییرات در چهارچوب زمانی که اعتماد مردم را هم جلب کند باید صورت گیرد.”
دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا در این باره گفت: “اگر ما امروز هم در قاهره شاهد خشونت دولتی باشیم و ببینیم که اراذل و اوباش به معترضین حمله ور می شوند، در این صورت مصر و رژیم آن همان اعتبار باقی مانده خود را هم در نزد جامعه جهانی و از جمله بریتانیا از دست خواهد داد.”
این در حالی است که سران کشورهای اروپایی امروز در بروکسل گرد هم آمده بودند تا به بررسی معضل انرژی در اروپا و همچنین بحران پول واحد اروپایی، یورو، بپردازند اما در عمل ادامه اعتراضات مردمی و مسئله انتقال قدرت در مصر در راس دستور کار آنان قرار گرفت.