سی ان ان: رژیم ایران اعلام کرده است 9 نفر را اعدام می کند

گروه های حقوق بشری می گویند تمام این تلاشهای ایران برای مرعوب کردن جنبش اپوزیسیون با سرکوب می باشد, اما اززمان انتخابات 8 ماه می گذرد و این جنبش همچنان ادامه دارد و برای 22 بهمن نیز مصمم است که به صورت تظاهرات توده ای بیرون بیاید. 
تلویزیون سی ان ان روز 13 بهمن در گزارشی در باره اقدامات سرکوبگرانه رژیم که به منظور جلوگیری از تظاهرات گسترده مردم در سالگرد انقلاب انجام می شود, گفت: 9 روز دیگر درایران در 22 بهمن روز بزرگداشت  انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 خواهد بود, و جنبش اپوزیسیون یکبار دیگر فراخوان به تظاهرات گسترده داده است, بیانیه ای که امروز از تهران صادرشد می تواند پیامی از طرف رهبران تندروی ایرانی به هوادران جنبش اپوزیسیون باشد که اگر بیرون بیائید و تظاهرات کنید, ممکن است مانند این افراد اعدام شوید.

سی ان ان افزود: در تحولات امروز تهران, به گفته رسانه های دولتی, 9 نفر که در تظاهرات در اعتراض به انتخابات گذشته شرکت کرده بودند, بزودی اعدام خواهند شد, در این گزارش زمان آنرا مشخص نکرده است, اما این تحول بدنبال اعدام دومرد جوان در چهارشنبه هفته گذشته صورت می گیرد, که محمد علی زمانی 27 ساله و آرش رحمانی پور20 ساله توسط مقامات ایران در تهران حلق آویز شدند, با وکیل رحمانی پور که هفته گذشته صحبت کردیم وی گفت, ببنید این دو نفر دوماه قبل از انتخابات دستگیر شده بودند, اما به دلایلی آنها را درکنار تعدادی از تظاهرات کنندگان انتخابات گذشته در ماه اوت محاکمه کردند, 
سی ان ان در بخش دیگری از این گزارش اضافه کرد: امروز رسانه های دولتی همچنین گزارش کردند که مقامات ارشد قضایی امروز گفتند که دونفری که اعدام شدند, همانطور که 9 نفر دیگر اعدام خواهندشد, قطعاً در آشوب های اخیر شرکت داشته و هر کدام از آنان به  یک  گروه  ضد انقلاب وابسته بوده , و به دنبال کاشتن بذر بی اعتمادی و ریشه کنی رژیم بوده اند, و مجدداً وکیل رحمانی پور که هفته گذشته اعدام شد اتهامات دادگاه را با صراحت رد کرد, چند روز قبل در روز شنبه که مقامات ایران 16 تن دیگر را که در آخرین دور تظاهرات در 27 دسامبر شرکت کرده بودند را محاکمه کردند, گروه های حقوق بشری می گویند که تمام اینها تلاشهای ایران برای مرعوب کردن جنبش اپوزیسیون بوسیله سرکوب می باشد, اما همچنانکه اشاره کردید, اززمان انتخابات 8 ماه می گذردو این جنبش همچنان ادامه دارد, و برای 22 بهمن نیز مصمم است که به صورت تظاهرات توده ای بیرون بیاید.