همچنین خبرگزاری فرانسه 26/11/1389 در حبر دیگری گفت :«وزیر خارجه آمریکا هیلاری کلینتون روز سهشنبه درخواست خود را برای استفاده آزاد و باز از اینترنت که معترضین مصری و ایرانی از آن برای مطالبه آزادیهای سیاسی شان استفاده کردهاند تکرار کرد. ... این دیپلومات ارشد آمریکایی در گزیدهیی از سخنرانی که در واشنگتن صورت گرفته گفته است، سؤال اینکه مردم چه کار روی شبکه انجام میدهند و از چه اصولی پیروی میکنند سؤالی است که هر روز عاجلتر میشود.
آمریکا از آزادی بیان، تجمع و مشارکت بر روی شبکه (آزادی ارتباط) حمایت میکند و از دیگر کشورها مصرانه خواست تا این آزادیها را بپذیرند. …
او ادامه داد، ”ما مطمئنیم که یک اینترنت آزاد باعث ترویج درازمدت صلح، پیشرفت و موفقیت میگردد....“.
کلینتون گفت، ”تاریخ نشان داده است که بسیاری از اوقات سرکوب در نهایت بذرهای انقلاب را میپراکند“.
”آنهایی که بر روی آزادی اینترنت محدودیت اعمال میکنند ممکن است قادر باشند جلوی تاثیر کامل خواستههای مردمشان را برای اندک زمانی بگیرند ولی برای همیشه نمیتوانند چنین کاری را انجام دهند. …
رسانههای بینالمللی و محلی ایران از پوشش آزادانه موج عظیم اعتراضات مردم که بواسطه انتخاب مجدد و جنجال برانگیز محمود احمدینژاد در ژوئن 2009 جرقه خورد منع شدند . ولی ایرانیها توانستند با استفاده از شبکه اجتماعی و وب سایتها مانند توئیتر، فیس بوک، یوتوب و فلیکر با وجود تلاشهایی توسط مقامات برای قطع تلفنهای همراه و اینترنت بر این ممنوعیت فائق آیند».