در همین حال استعفا و کناره گیری مقامات و دیپلماتهای لیبی همچنان ادامه دارد. منابع خبری در قاهره خبر دادند احمد قذاف الدم فرستاده شخصی قذافی در مصر از سمت خود استعفا داد. همچنین به گزارش رویتر محمد البرغاتی Al-Barghathi سفیر لیبی در اردن نیز روز پنجشنبه استعفا داد..
همچنین امروز در پاریس پس از آنکه مخالفان قذافی به سفارت ریختند، سفیر لیبی در فرانسه استعفا داد.
شورای امنیت ملل متحد قرار است امروز جمعه نشستی برای بررسی اقدامات بیشتر علیه قذافی تشکیل دهد. میشل آلیو - ماری، وزیر خارجه فرانسه گفت شورای امنیت ملل متحد پیش نویس قطعنامه تهیه شده توسط فرانسه و بریتانیا را در مورد ارجاع لیبی به دادگاه بین المللی جنایی و تحریم تسلیحاتی و مالی این کشور، بررسی می کند.
در همین حال در ژنو، شورای حقوق بشر ملل متحد جلسه اضطراری تشکیل داد. قرار است در این جلسه، اخراج لیبی از این شورا مطرح شود.
پیش از این فیلیپ کراولی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت ایالات متحده از اخراج لیبی از شورای حقوق بشر ملل متحد حمایت می کند.
ناوی پیلای، کمیسر عالی ملل متحد در امور حقوق بشر امروز گفت: سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز که نقض بیشرمانه قوانین بین المللی است به طور هشدار دهنده ای ادامه دارد و افزایش می یابد و گزارشها حاکی است که قتلهای دسته جمعی صورت گرفته و معترضان دستگیر و زندانی و شکنجه می شوند.
از سوی دیگر با افزایش واکنش های جهانی علیه خشونتها در لیبی، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا با رهبران فرانسه، بریتانیا و ایتالیا روز گذشته گفتگو کرد.
طبق بیانیه کاخ سفید، رئیس جمهور آمریکا نسبت به نقض پیمانهای بین المللی توسط حکومت لیبی عمیقا ابراز نگرانی کرد.
سخنگوی کاخ سفید همچنین استفاده از گزینه نظامی برای مقابله با بحران لیبی را منتفی ندانست.
در یک واکنش دیگر وزارت امورخارجه سوئیس اعلام کرد این کشور تمامی حساب ها و دارای های منسوب به قذافی و بستگانش را مسدود کرده است.
در همین حال دولتهای خارجی سخت تلاش میکنند تا شهروندان خود را از لیبی خارج کنند.