رفتار «ریاکارنه» رژیم ایران

 رسانه‌های آمریکا نیز در روزهای گذشته رفتار دولت ایران را ریاکارانه و مضحک خوانده‌اند. به نوشته وال استریت ژورنال، «مضحک است که دولت محمود احمدی نژاد از یکسو با توسل به خشونت، مخالفانی را که درحمایت از مردم مصر و تونس در ماه جاری به خیابان‌ها آمدند سرکوب کرده و کشته است اما خود، توسل معمر قذافی به زور در سرکوب تظاهرات مردم لیبی را محکوم کرده است».

وال استریت ژورنال توضیح داده است که در ۱۴ فوریه، مخالفان حکومت ایران در پشتیبانی جنبش های آزادی‌خواهانه مردم مصر و تونس به خیابان‌ها آمدند اما ماموران امنیتی با مردم برخورد کردند که در جریان آن دو تن از مردم کشته و ده‌ها تن زخمی شدند.
واشنگتن تایمز نیز انتقاد احمدی‌نژاد به قذافی و سایر رهبران خاورمیانه که «نمی‌گذارند مردم‌شان حرف خود را بزنند» را پذیرفتنی ندانست زیرا «حکومت ایران هنوز هم به سرکوب همراه با خشونت جنبش اعتراضی داخل کشور که به تقلب درانتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ اعتراض دارد، ادامه می‌دهد».