در این جلسه هم چنین قطعنامه پارلمان سن مارینو در حمایت از قیام مردم ایران و حقوق مجاهدان اشرف همزمان با خیزشهای آزادیخواهانه در خاورمیانه، بیانیه اکثریت پارلمان ایتالیا در حمایت از اشرف و بیانیه اکثریت مجلس شورای فدرال اتریش در حمایت از قیام مردم ایران، توسط نمایندگانی از این پارلمانها به خانم رجوی ارائه شد.
سخنرانان این جلسه عبارت بودند از:
مری رابینسون، رئیسجمهور ایرلند، از سال 1990 تا 1997و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد 1997 تا 2002
ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی رئیسجمهور اوباما 2009 ـ 2010
هاوارد دین، کاندیدای ریاستجمهوری و رئیس حزب دموکرات آمریکا طی سالهای 2004 تا 2009
بیل ریچاردسون کاندیدای ریاستجمهوری و وزیر انرژی آمریکا در سالهای 1998تا2001
تام ریج، وزیر امنیت آمریکا، در سالهای 2003 تا 2005
سناتور رابرت توریسلی، سناتور از نیوجرسی 1997ـ 2003
سناتور تئودور ملشکانو، معاون مجلس سنای رومانی، وزیر دفاع رومانی 2007 تا 2008و وزیر خارجه رومانی 1992تا 1996
آیرین خان، دبیرکل عفو بینالملل 2001 ـ 2010
ناریمان الروسان، نماینده پارلمان اردن
ماریا کانسپسیون گوتیرز دل کاستیلو، معاون کمیسیون خارجه سنای اسپانیا و وزیر خدمات اجتماعی 2000 ـ 2008، وزیر راه و ترابری 2009 ـ 2010
ماریا لوئیزا برتی، عضو کمیسیون خارجی پارلمان سن مارینو
جوزپه ماریا مورگانتی، عضو کمیسیون خارجی پارلمان سن مارینو
الیزابتا زامپاروتی، نماینده پارلمان ایتالیا
کارلو چیچولی، نماینده پارلمان ایتالیا
سوزانه نوی ویرت، نایبرئیس شورای فدرال اتریش
ریموند فولکو، نماینده مجلس فدرال کانادا
ماریا ندلچوا، نماینده پارلمان اروپا
ژان فرانسوا لوگاره، شهردار منطقه یک پاریس
پرفسور فرانسوآز اریتیه، استاد برجسته انسانشناسی از فرانسه
خانم مریم رجوی، طی سخنانی در این اجلاس از جمله گفت:
تشکیل این اجلاس مقارن لحظه نادری از تاریخ خاورمیانه و شمال آفریقاست. از تونس و قاهره و بنغازی تا تهران، مردم بهپا خاستهاند.
طرابلس، با فداکاری صدها جوان بهسوی آزادی راه میگشاید.
بغداد، از زیر آوار جنگ و خیانت و مماشات، با فریاد خشم سربرمیآورد و دیروز بزگترین تظاهرات را در تاریخ عراق برگزار کرد. و در تهران، بیباکی جوانان ایران، هیولای سرکوب را مات میکند.
به تمام قیامکنندگان برای دموکراسی و آزادی درود میفرستم.
وی سپس از حضار در این جلسه خواست که برای ادای احترام نسبت به همة آنها، بهویژه قهرمانانی که در قیامهای 25بهمن و اول اسفند در ایران جان باختند، یعنی صانع ژاله، محمد مختاری و حامد نورمحمدی، یک دقیقه کف بزنند.
خانم رجوی در ادامه سخنان خود گفت: دو عامل باعث طولانیشدن عمر دیکتاتوریها در این منطقه شد:
ـ یکی وجود رژیم ایران به مثابة امالقُرای بنیادگرایی
ـ دیگری سیاست بهغایت اشتباه آمریکا و اروپا.
بدون این دو عامل، دیکتاتوریهای این منطقه میبایست سالها پیش سرنگون میشدند و روند دموکراسی بهطور طبیعی شروع میشد.
درست بههمین دلیل، سقوط آنها، امروز خصلت انفجاری بهخود گرفته است. درعینحال با گسترش امواج آزادی در سراسر منطقه، باز رژیم آخوندی در کمین نشسته است. خامنهای، حاکم مادامالعمر این رژیم تلاش میکند به آمال شیطانی خود تحتعنوان «بیداری اسلامی» جامة عمل بپوشاند. در این صورت، آیا ما با یک دور باطل مواجهیم؟ خیر به هیچ وجه. یک برون رفت ممکن و ضروری وجود دارد و آن، سرنگونی رژیم ضدبشری آخوندها و استقرار دموکراسی در ایران است. بله، دوران بنیادگرایی و تاریکی به سر آمده است. و حالا عهد دموکراسی و آزادی است.
سیاست غرب راه تغییر در ایران را بست. در عوض راه پیشروی رژیم در منطقه را باز کرد. به لبنان و فلسطین و قبل از همه به عراق نگاه کنید. سیاست استمالت کمک کرد که ملاها یک دولت مطلوب خود را در این کشور، روی کار بیاورند. دولتیکه همین دیروز با خشم عمومی مردم عراق روبهرو شد.
این سیاست یعنی این بزرگترین اشتباه غرب از جنگ جهانی دوم به این سو دیگر ادامه دادنی نیست.
زیرا رژیمی که موضوع اصلی مماشات بود، در لبة پرتگاه است.
دراین مورد هم این دیدگاه غرب اشتباه بود که گویا اوضاع ایران به پیش از قیامهای سال گذشته بازخواهد گشت.
به عکس میبینیم که قیامهای ایران بال گشوده و به پیش میرود.
در 25 بهمن و اول اسفند، قیامکنندگان، شجاعانه به خیابانها آمدند و بیباکیشان جهانی را مسحور خود ساخت.
همه دیدند که شعار و خواست اصلی آنها تغییر سیاستهای رژیم نیست. بلکه خواست آنها تغییر تمامیت رژیم آخوندی است.
حضار محترم!
دربارة سیاستهای غرب، هیچ شاخصی گویاتر از قرار دادن نام مجاهدین در لیست گروههای تروریستی نیست.
ـ از روی همین برچسب، مردم ایران و مردم خاورمیانه سیاست واقعی آمریکا و اروپا را درمییابند.
ـ از روی آن پی میبرند که غرب در کجا ایستاده است؟
در کنار رژیم ولایت فقیه، یا در کنار مردم ایران؟
بعد از سالها تلاش بیوقفة مقاومت اروپا مجبور شد مجاهدین را از لیست خارج کند و حالا نوبت آمریکاست.
با استفاده از همین برچسب آخوندها محاصرة سه سالة اشرف را شدت بخشیدهاند. آنها با وحشت از نقش الهامبخش اشرف برای مبارزة زنان و جوانان ایران در ماههای اخیر بارها اشرف را مورد حمله قرار دادهاند.
از یکسال پیش، رژیم آخوندی با نصب بلندگو در اطراف اشرف، جنگ روانی کثیفی علیه ساکنان آن بهراه انداخته است.
در غیاب یک واکنش مؤثر جهانی تعداد این بلندگوها اکنون به 210دستگاه رسیده است.
آخوندها حتی از ورود بسیاری داروها به اشرف جلوگیری میکنند. آنها سیاست زجرکشکردن بیماران ما را در پیش گرفتهاند. همچنین در همین روزها درصدد افزایش شمار نیروهای سرکوب در داخل شهر اشرف برآمدهاند.
پارلمان اروپا، مجمع پارلمانی شورای اروپا، مجالس قانونگذاری و سنای 30 کشور ازجمله کنگرة آمریکا در قطعنامهها و بیانیههای خود بر موقعیت ساکنان اشرف بهعنوان افراد حفاظت شده، تحت کنوانسیون4 ژنو تأکید کرده خواستار از سرگیری حفاظت آن توسط آمریکا و استقرار دائمی تیم یونامی شدهاند.
از اینرو اشرف آزمونی است برای ایالات متحده و آزمونی است برای ملل متحد که آنها را به ایفای تعهداتشان فرا میخوانم.
بله! دوران سکوت و مماشات بهسر آمده است. حالا زمان پیشروی دموکراسی و آزادی است.
حضار محترم! اجازه بدهید سخنانم را در چند نکته خلاصه کنم:
1 ـ مسیر یک خاورمیانة دموکراتیک و صلحآمیز، خاورمیانهیی که در آن زنان و جوانان، نقش شایستة خود را داشته باشند، لاجرم، از تغییر رژیم در ایران میگذرد.
جز با این تغییر، جز با این تغییر دموکراسی و ثبات در این منطقه از جهان ممکن نیست. تغییر این رژیم در اوضاع جدید صدبار ضروریتر است والا تحولات منطقه را به انحراف میکشاند.
2 ـ راه حل بحران ایران، نه مماشات است و نه جنگ. گزینة ما برای ایران، گزینهیی است که تمام منطقه از آن سود میبرد. این راهحل تغییر دموکراتیک به دست مردم و مقاومت ایران است.
3 ـ پیام ما به خواهران و برادرانمان در تونس، مصر و لیبی، کما اینکه به مردم کشورهای همسایه و برادرمان، افغانستان و عراق، این است: پیام ما به همه آنها این است: «از آخوندهای بنیادگرا یعنی از قاتلان جوانان و زنان ایران برحذر باشید».
مبارزة شما به یمن خونها و رنجهایتان بهثمر میرسد. بهشرط اینکه آنرا از این بلیة شوم در امان نگهدارید.
خلاصه یی از سخنرانیهای انجام شده در این جلسه را در زیر می خوانید:
مری رابینسون:
این کنفرانس بر وضعیت زنان و حقوقبشر در ایران متمرکز است و همینطور بر مبارزه زنان و مردان کمپ اشرف در عراق.
من نیز، به نوبه خود، بر ضرورت حمایت و حفاظت از 1000زن مخالف ایرانی در کمپ اشرف تأکید میکنم. بسیاری از آنها در زندانهای ایران تحت شکنجه قرار گرفتهاند. اما در برابر سرکوب پایداری کرده و برحقوقشان تأکید کردهاند، همانند خواهرانشان که امروز همین کار را از طریق شرکت در تظاهرات در تونس، مصر، لیبی، فلسطین و خود ایران انجام میدهند.
حس همبستگی زنان بر مبارزه زنان شجاع ایرانی در کمپ اشرف و در ایران صحه میگذارد. آنها نیازمند پژواک مشترک برآمده از این کنفرانس هستند، تا قدرت و حمایت بیشتری را برای نیل به اهداف خود کسب کنند.
ژنرال جیمز جونز:
ما شاهد یک طوفان واقعی با پیام آزادی هستیم. رژیم موقت تهران ـ من با حس خوشبینانه کلمه «موقت» را بهکار میبرم ـ نمیتواند بیش از این در وضع موجود ادامه یابد.
خانم رجوی، وقت آن رسیده که آن دسته از ما در آمریکا که اهداف شما را شناختهایم، آنچه را که لازم است انجام دهیم، یعنی مشروعیت جنبش شما و آرمانهای شما را مورد تأیید قرار دهیم.
کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا خواستار اتخاذ گامهای فوری توسط ایالات متحده برای مقابله با رفتار ناعادلانه با ساکنان کمپ اشرف شده و کمیته نیروهای مسلح سنا بهریاست سناتور لوین و نیز سناتور مک کین درمورد موضع فعلی ما در رابطه با ساکنان اشرف ابراز نگرانی کردهاند.
ما همچنین شاهد تصمیم قضایی بودیم که وزارت امور خارجه آمریکا را ملزم ساخت نامگذاری فعلی مجاهدین را بازبینی کند. دادگاه آمریکا گفت این نامگذاری با افکاری که در سراسر دنیا درمورد جنبش تحت رهبری خانم مریم رجوی وجود دارد همخوانی ندارند.
مشخصاً در مورد امنیت اشرف، وقت آن رسیده که کار درست برای کسانیکه آزادی و دموکراسی میخواهند و خواستار صلح و امنیت برای ساکنان اشرف هستند انجام شود.
ما باید زنجیرهایی را که ظرفیتهای موجود در این دوران را سد میکنند از میان برداریم.
هوارد دین:
بادهای تغییر در خاورمیانه میوزد. جوانان با سرنگونکردن رژیم استبدادی در تونس و مصر، تغییر را ایجاد کردهاند و بهزودی رژیم استبدادی ایران را سرنگون میکنند. ما باید به ارزشهای قانون اساسی ایالات متحده و بیانیه استقلال آمریکا پایبند باشیم. این، یعنی ایستادن برای آزادی و دموکراسی، حتی اگر از نظر ژئوپلیتیک بهنفعمان نباشد.
و به این دلیل است که ما باید موضعمان را روی مجاهدین عوض کنیم و تروریستنامیدن آنها را متوقف کنیم. آنها یک سازمان تروریستی نیستند آنها بیانیه حقوق خود را دارند که یک چیز فوقالعاده تحت رهبری خانم رجوی است و ما آنچه را که او بهخوبی انجام داده است تحسین میکنیم.
بگذارید من از برنامه ده مادهیی خانم رجوی نقل قول کنم: از نقطهنظر ما صندوق رأی تنها ملاک مشروعیت است. ما خواستار یک نظام کثرتگرا، آزادی احزاب و انجمنها هستیم. ما متعهد به برداشتن مجازات اعدام هستیم و از آن حمایت میکنیم. ما جدایی دین از دولت را برقرار میکنیم.
سازمان مجاهدین یک سازمان تروریستی نیست. واقعیت این است که تروریستهایی در ایران وجود دارند، اما این رژیم ایران است که یک سازمان تروریستی است و ما باید بههمینصورت و با مجازاتهای مناسب با آن برخورد کنیم.
من قبول دارم که آلترناتیو صحیح، راهحل سوم است. 3400زن و مرد شجاع ایرانی در کمپ اشرف هستند. شما میدانید که من با تصمیم پرزیدنت بوش برای حمله به عراق مخالف بودم. یکی از دلایل مخالفت من این بود که این حمله باعث نفوذ بیشتر رژیم ایران و مذهب میشود که دقیقاً اتفاق افتاد. بنابراین، مثل فرماندار تام ریج، من هم این موضع را میگیرم که نوری مالکی امروز نخستوزیر عراق نباشد. ما فرصتی برای تأثیرگذاری روی او داریم. باید برایش روشن باشد اگر نقض حقوق بشر کرد، ما حمایتمان را پس میگیریم چون شما اگر نتوانید برای حقوقبشر سایر افراد بایستید دموکراسی نیستید. من بهترین آرزوها را برای مردم عراق دارم.
بیل ریچاردسون:
در کازار سیاسی که شما انتخاب کردهاید، تحولات در سمت شما شتاب گرفته است، در آمریکا میگویند موج «با شتاب» به سمت شما میآید و من احساس میکنم جنبشی که توسط خانم رجوی و شما نمایندگی میشود چنین است. تاریخ در سمت شماست. در 25ژانویه جلسه مشابهی در بروکسل تشکیل شد. از آن زمان چه اتفاقی افتاده است؟ تغییرات فراگیر در خاورمیانه، تونس، مصر، بحرین، لیبی و در ایران هم شاهد یک نقطه عطف در 14فوریه (25 بهمن) بودیم که مردم قیام کردند.
سازمان مجاهدین بیانگر آرزوهای مردم ایران نهفقط در داخل ایران، بلکه در سراسر جهان است. وزیر خارجه کلینتون علناً آمریکا را متحد تظاهرکنندگان در ایران دانسته است. درعینحال، هنوز گامهای مشخصی هستند که باید برداشته شوند، ازجمله از لیست خارجکردن مجاهدین.
هر دو حزب اصلی آمریکا میخواهند که این کار صورت بگیرد. برای درک شتاب و امواج تاریخ، کافیست پیچ تلویزیون را باز کنید و بشنوید که یک رهبر سرکوبگر دارد میرود.
تام ریچ:
مقالات در سراسر جهان مستمراً با داستان مرد جوانی در تونس آغاز میکنند که توسط دولتش تحقیر شد و خود را به آتش کشید. این جرقهیی بود که آتش همه آن چه را که از آن موقع در سراسر شمال آفریقا و خاورمیانه اتفاق افتاده، برافروخت.
زمان آن فرا رسیده که صدای سازمان مجاهدین و مقاومت دموکراتیک ایران شنیده شود. زمان آن رسیده که ایالات متحده درک کند که نهتنها بهنفع سازمان مجاهدین، بهنفع ایران و بهنفع منطقه، بلکه بدون شک بهنفع جهان است که از افراد اشرف حفاظت کند و سازمان مجاهدین را از لیست خارج کند. تنها پاسخ دائمی بهتهدید اتمی جهان از سوی رژیم ایران، یک تغییر رژیم در ایران است که با اراده مردم انجام میشود. وقتی سربازان ما مسئولیت حفاظت را به نیروهای امنیتی عراقی تحویل دادند، از دولت عراق تعهداتی گرفتیم، باید بهآنها یادآوری کنیم که بهتعهداتتان وفادار باشید. فشارهای روانی، محدودیتهای درمانی و خشونتها علیه اشرف باید متوقف شوند. باید از دوستانمان در سازمان ملل متحد کمک بگیریم که اگر دولت مالکی حفاظت نمیکند، یک نیروی چندملیتی را برای حفاظت اشرف داشته باشیم.
سناتور توریسلی:
اگر مماشات صلح و حقوق بشر برای ایران داشت من میگفتم باید مماشات کرد، ولی واقعیت این است که رژیم ایران نمیخواهد تغییر کند، چون به تغییر علاقهیی ندارد. بنابراین سیاست ما باید تغییر کند.
حفاظت ساکنان اشرف موضوع مسئولیت آمریکا و سازمان ملل متحد است و این مسئولیت بهعهده آنهاست.
یک مغازهدار در تونس میمیرد، داشنجویان در قاهره قیام میکنند و دنیا بهلرزه در میآید و موضع میگیرد…
زمان تحقق ایده آزادی مردم ایران و شکوه مردم ایران نیز فرارسیده است.
من این را بهشما میگویم که در سالهای در پیش رو، بیتوجه به اینکه شما جوان باشید یا پیر، هرجا که زندگی میکنید، در تهران یا در پاریس یا در نیویورک، شما به فرزندانتان خواهید گفت که وقتی کشور ما بهزنجیر کشیده شده بود، زمانیکه آزادی گم شده بود، خانواده تو بهشورای ملی مقاومت پیوست و مقاومت کرد. به خانوادهات افتخار کن.
سناتور تئودور میلیشکانو:
آنتیتز بنیادگرایی و افراطیگری، که به اسلام بردبار و دموکراتیک معتقد است، شایسته حمایت بیچون و چرای جامعه بینالمللی است.
ما قاطعانه از راهحل سوم پیشنهادی خانم مریم رجوی، رئیسجمهور برگزیدة شورای ملی مقاومت ایران، حمایت میکنیم.
در یک قیام گسترده در سراسر ایران، مردم علیه دیکتاتوری مذهبی شجاعانه با دولت خشونت و سرکوب مبارزه میکنند.
ما از دولتمان میخواهیم روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری رومانی با رژیم ایران را قطع کند و از ارجاع پرونده سرکوب و نقض حقوقبشر در ایران بهشورای امنیت، برای اعمال مجازاتهای مؤثر علیه رژیم حمایت کند.
ما همچنین از دولتمان میخواهیم که مقاومت ایران علیه دیکتاتوری مذهبی را بهرسمیت بشناسد و مذاکره مستقیم با شورای ملی مقاومت ایران را شروع کند.
ما قاطعانه خواستار حفاظت نیروهای آمریکایی و سازمان ملل متحد، برای ساکنان کمپ اشرف که افراد حفاظتشده بر اساس کنوانسیون چهارم ژنو هستند، بهخصوص رفع محاصره بیرحمانه پزشکی و شکنجه روانی جاری، هستیم.
آیرین خان
دیکتاتورهای تونس و مصر گریختهاند. لیبی شعلهورشده است. واکنش رژیم ایران خیلی جالب بوده است. آنها بهمردم مصر بهخاطر سرنگونکردن مبارک تبریک گفتند اما علیه تظاهرکنندگان ایرانی که میخواستند با تظاهرات آرام از همسایگان عرب خود پشتیبانی و با آنان اعلام همبستگی کنند، گاز اشکآور بهکار بردند. آنها برخی از تظاهرکنندگان سال گذشته را بهدنبال محاکمات ظالمانه بهمجازاتهای سنگین محکوم و حتی اعدام کردهاند. درمورد آقای کاظمی و آقای صارمی، دیدار آنان از اعضای خانوادههایشان در اشرف را به عنوان مدرک و دلیل مورد استفاده قرار دادهاند. ساکنان اشرف خود در معرض تهدید مستمر مقامات عراقی قرار داشته و هدف رگباری از شعار و دشنام از 210 بلندگو میباشند. این نوع تهاجم صوتی، شکنجه روانی محسوب میشود و سازمان ملل متحد باید برای توقف این کار اصرار کند. ملل متحد، آمریکا و دولت عراق نمیتوانند از مسئولیت تضمین حقوق اساسی و امنیت ساکنان اشرف سرباز زنند. این ایام روزهای تاریکی برای حقوقبشر در ایران است بهخصوص برای زنان ایران. روز 8مارس ما صدمین سالگرد روز جهانی زن را گرامی میداریم. اما زنان ایران طی مدتی بسیار بیشتر برای حقوق خود مبارزه کردهاند و تاریخ ایران مملو از اسامی زنان شجاع است.
نریمان روسان
سلام بر بانوی شرق مریم رجوی، سلام بر زنان بهپا خاسته از تونس تا لیبی و عراق و به امید صلح برای کسانیکه علیه مالکی و رژیم ایران تظاهرات میکنند، ما در آستانه تغییر قرار گرفتهایم و این نسیم تنها زمانی آرام خواهد گرفت که دلایل وجودی آن محو گردد، ازجمله فقدان دموکراسی و بنیادگرایی و افراطیگری حمایتشده ازسوی رژیم ایران که به نژادپرستی و سرکوب منجر میشود و شاهد این حقیقت وقایع فلسطین و عراق است.
ماریا کانسپسیون گوتیرز دل کاستیلو
در اسپانیا ما از قیام برای آزادی و دموکراسی در شمال آفریقا و خاورمیانه حمایت میکنیم و بهآنها درود می فرستیم.
همانطورکه میدانید دادگاه ملی اسپانیا براساس اصل جهانشمولبودن عدالت، تحقیقاتی را برای بهدست عدالت سپردن جنایتکارانی که مسئول نقض حقوقبشر در کمپ اشرف بودند، شروع کرده است.
در اسپانیا، مجلس سنا این پرونده را دنبال میکند و ما انتظار داریم امنیت ساکنان اشرف برقرار شود.
من حمایت خودم را از برنامه 10مادهیی خانم رجوی اعلام میکنم.
ماریا لوئیزا برتی
پارلمانهای 20 کشور جهان ازجمله پارلمان سن مارینو، طی بیانیههای همبستگی با مقاومت ایران که مستقیماً به خانم مریم رجوی، رئیسجمهور منتخب مقاومت در حضور بیش از 100000شهروند ایرانی در تاورنی فرانسه تقدیم شده است، از سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا خواستار برقراری شرایطی شدهاند که بر اساس آن ساکنان اشرف شامل 1000زن، از حفاظت نظامی نیروهای آمریکایی و حضور دائم گزارشگران سازمان ملل متحد برخوردار باشند.
در همین راستا و باتوجه بهخواست فراگیر آزادی در خاورمیانه، کمیسیون شورایی دائم امور خارجه در امر مهاجرت و نظم عمومی و اطلاعات در جمهوری سن مارینو، با تصویب قطعنامهیی، از خواستهای مشروع مردم ایران، که برای دموکراسی دست بهتظاهرات زدهاند، حمایت کرد.
جوزپه ماریا مورگانتی
خانمها آقایان،
ما هستیم که تاریخ را مینویسیم. ما بهطورخاص خوشحالیم از اینکه اینجا هستیم، درجاییکه نوشتن برگی از تاریخ میسر است.
ما بهنمایندگی ازطرف کمیسیون شورایی دائمی امور خارجه، مهاجرت، امنیت و نظم عمومی در پارلمان جمهوری سن مارینو در اینجا هستیم. ما مفتخریم ازطرف تمامی گروههای پارلمانی، بهرسمیتشناختن تاریخی مقاومت ایران را به ریاستجمهوری یک زن مسلمان ایرانی، که دو روز پیش به تصویب رسید، اعلام کنیم.
الیزبتا زامپاروتی:
اکثریت پارلمان ایتالیا را که سرکوب مردم ایران و ساکنین اشرف را محکوم میکند و از خانم هیلاری کلینتون، وزیر خارجه دولت آمریکا میخواهد نام سازمان مجاهدین را از لیست آمریکا بلادرنگ حذف کند.
ما خواستار حضور ثابت و دائم سازمان ملل متحد در اشرف هستیم. ما خواستار انحلال بدون قید و شرط کمیته سرکوب اشرف و خاتمه محاصره ضدانسانی علیه این کمپ و آزادگذاشتن ورود و خروج در آنجا هستیم.
ما خواستار پشتیبانی جامعه بینالمللی از راهحل سوم پیشنهادی مریم رجوی برای یک تغییر دموکراتیک در ایران هستیم.
کارلو چیچولی:
توفان قیام بر تمام خاورمیانه بهطور خاص بر ایران میوزد. اکثریت نمایندگان پارلمان ایتالیا از مقاومت ایران به رهبری خانم مریم رجوی حمایت میکنند و خواستار خارجکردن نام مجاهدین از لیست آمریکا، بههمانگونه که در اروپا انجام شد و خواستار تأمین حفاظت قرارگاه اشرف میباشند.
انفجار خشم خلقها بهطور خاص زنان و جوانان در خاورمیانه و ایران، ما را دربرابر یک آزمایش تاریخی قرار داده است. دیکتاتوری حاکم بر ایران، که از مجاهدین خلق و مقاومت ایران بهدلیل پایگاه مردمیشان در داخل و خارج کشور میترسد، روزانه علیه اشرف توطئه میکند. ما خواستار آن هستیم که دولتهای ما شورای ملی مقاومت ایران و رئیسجمهور منتخب آنرا بهعنوان آلترناتیو مشروع در برابر رژیم دیکتاتوری ایران، بهرسمیت بشناسند.
سوزانه نوی ورت
امسال ما صدمین سال روز زن را جشن میگیریم، هرچند که دنیای امروز هنوز نسبت بهزنان ازجمله زنان ایران غیرعادلانه است. این ما هستیم که باید بگوییم این بیعدالتی را متوقف کنید.
از طرف پارلمانترهای اتریشی، از همه جنبشهای آزادیخواه و از همه زنانی که برای صلح تلاش میکنند، میخواهم برای یاپاندادن به اذیت و آزار اشرفیان فراخوان بدهند.
زمان آن است که شورای امنیت سازمان ملل متحد و جامعه بینالمللی رژیم ایران را تحریم کند و به مقاومت ایران احترام بگذارند.
ریموند فولکو:
میلیونها مرد و زن در تونس، مصر و لیبی آماده ساختن تاریخ میشوند.
بهزودی شاهد آن خواهیم بود که نسیم آزادی و دموکراسی در ایران به یک واقعیت تبدیل شود.
موج جدید اعدامها در ایران اعضای خانواده ساکنان اشرف، جعفر کاظمی، محمدعلی حاج آقایی و علی صارمی و سایر نزدیکان و خویشاوندان اشرف را هدف گرفت. اما روز 14فوریه (25بهمن) بار دیگر مردم ایران به خیابانها آمدند.
آنها خواستار پایان دیکتاتوری و ستم شدند و به تغییر دموکراتیک فراخوان دادند.
ماریا ندلچُوا:
پارلمان اروپا از دیرباز از مردم ایران و مبارزه آنها برای آزادی و دموکراسی حمایت کرده است.
امروز و در این کنفرانس، پارلمان اروپا مجدداً سه بار «نه» و سه بار «آری» میگوید.
«نه» بهخشونت علیه زنان، «نه» به غیبت زنان از زندگی اجتماعی و «نه» به پایمالکردن حقوق زنان.
«آری» به حقوق زنان، «آری» به شرکت فعالشان در زندگی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، و «آری» به نقش پیشتاز زنان در توسعه کشور و جامعه.
پارلمان اروپا در قطعنامههای خود رفتار غیرانسانی با مجاهدان اشرف را محکوم کرده و از رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواسته است تا ایالات متحده را به حذف نام مجاهدین از لیست فرا بخواند و از ملل متحد بخواهد حفاظت از اشرف را بهفوریت تأمین کند.
فرانسوا لوگاره:
من بهعنوان شهردار ناحیه یک پاریس به اینجا آمدهام و مایلم بهشما خانم رئیسجمهور بگویم که شما یک بانوی فوقالعاده هستید که جلسه امروز را به ایران, بهحقوقبشر, بهزنان, و بهپرداختن به رفتار غیرانسانی در حق ساکنان اشرف اختصاص دادهاید. شما اینکار را در زمانی انجام میدهید که در خاورمیانه ملتها برای آزادی بهنبرد برخاستهاند و رژیمهای سرکوبگر بهلرزه درآمدهاند. امیدواریم صداهای هرکدام از ما کمک کند تا صدای شما شنیده شود و مردم مقاوم ایران برظلم پیروز شوند و به آزاد برسند.
فرانسوآز اریتیه:
ما درحال گذراندن لحظاتی هیجانانگیز هستیم که در آن خلقها برای گرامیترین حق خود که آزادی است، قیام میکنند. امیدواریم که ایران نیز بتواند بهزودی همین مسیر را طی نماید. زنان درواقع نقشآفرینان این انقلابها بوده و درخط اول حضور دارند و خواستار آزادی، کرامت و و بهخصوص خواستار یک برابری واقعی هستند. منبع و الگوی اصلی تمام نابرابریها روابط نابرابر دو جنس است. اگر بتوان صادقانه و بالاشتراک به قلب این مسأله پرداخت، تغییر مابقی آسان خواهد شد. این هدف در مواضع دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران ملحوظ است. باید ما از آن پشتیبانی کنیم، ما، مرد و زن، در سراسر جهان باید با تمام قوا از آن حمایت کنیم.