کارگران پیمانی پتروشیمی تبریز تجمع کردند

در پی ممانعت مدیران مجتمع پتروشیمی تبریز از اجرای مصوبه هیأت دولت در خصوص تبدیل وضعیت استخدام کارگران متخصص و فنی پیمانی به قراردادی، کارگران متخصص و پیمانی شاغل در این مجتمع تجمع کردند.

خبرگزاری هرانا9اسفند مینویسد:به گزارش ایلنا ، یکی از این کارگران مجتمع پتروشیمی تبریز گفت: ”نزدیک به ۱۸۰۰ کارگر متخصص به‌صورت پیمانکاری در مجتمع پتروشیمی تبریز مشغول به کار هستند“.
وی با بیان این‌که سابقه‌یین کارگران به‌صورت متوسط ۱۷ سال است، گفت: ”با توجه به مصوبه دولت مبنی به تبدیل وضعیت استخدامی تمامی صاحبان شاغل غیرحجمی و تخصصی پیمانی به قراردادی، انتظار داشتیم که مسئولان پتروشیمی تبریز نیز این مصوبه را اجرا کنند“.
این کارگر گفت: ”متاسفانه کارفرمای مجتمع تا این لحظه به بهانه این‌که دستور اجرای این مصوبه را باید وزیر نفت صادر کند نه تنها نسبت به اجرای دستور رئیس‌جمهور بی‌تفاوت بوده بلکه درصد تغییر شرکتهای پیمانکاری از ابتدای سال آینده نیز هستند“.
وی گفت: ”به همین دلیل کارگران پیمانی پتروشیمی تبریز در سه روز گذشته در مقابل این شرکت تجمع کرده‌اند“.