در این مقاله آمده است تعداد بسیاری از مقامات بلندپایه دفاعی و خارجی پیشین آمریکا و نیز برخی دیگر از نمایندگان کنگره آمریکا و اتاقهای فکر این کشور در پی خروج نام این سازمان از فهرست تروریستی آمریکا هستند. به طوری که هیلاری کلینتون نیز پس از درخواست دادگاه استیناف فدرال متعهد شده است که موضوع را در سریعترین زمان ممکن بررسی خواهد کرد.
شایان ذکر است که در سال 1997 دولت بیل کلینتون در پی تصمیم برای ارتقای روابط با دولت تازه منتخب محمد خاتمی مجاهدین خلق را در فهرست تروریستی قرار داد.
همچنین نویسنده در ادامه آورده است این سازمان با تلاش برای منتسب کردن ناآرامیهای داخلی ایران به حمایت از مجاهدین خلق در ایران سعی در تأثیرگذاری و ایفای نقش پررنگتر در عرصه داخلی ایران و سطح بینالمللی دارد.
به علاوه، همیلتون، ریاست پیشین کمیته روابط خارجی کاخ سفید که تا پاییز گذشته 12 سال ریاست مرکز مطالعات وودرو ویلسون را به عهده داشته نیز در مصاحبه اینترپرس سرویس از مجاهدین خلق به دلیل ارائه اطلاعات ارزشمند در مورد مرکز غنیسازی اورانیم در نطنز که به فاش شدن محل این مرکز منجر شد، تقدیر کرد. همیلتون در عین حال که خواستار خروج فوری مجاهدین خلق از این فهرست نشد، ابراز داشت که بسیار متعجب است که نام این سازمان همچنان در فهرست تروریستی دولت آمریکا باقی مانده است. در ادامه وی گفت به عنوان کسی که زمانی به اطلاعات محرمانه دسترسی داشته، دلیلی برای تروریست نامیدن مجاهدین خلق نمیبیند و به علاوه در گذشته در مورد ماهیت فرقهای این گروه اطلاعی نداشته است. افزون بر اینکه این سازمان خطمشی و چارچوبی کاملاً دموکراتیک به من ارائه میکند که این موضوع تروریستی بودن این سازمان را زیر سؤال میبرد».