تلویزیون بغداد 11 اسفند گزارش داد جمعی از مردم بعقوبه در استان دیالی عراق در تظاهراتی در مقابل ساختمان استانداری خواستار آزادی فوری زندانیان بیگناه، توقف دستگیریهای خودسرانه، بهبودی خدمات، ایجاد فرصت های شغلی برای بیکاران، تنظیم قانون جدید برای شورای استانها و کمک به کسانی هستند که بر اثر جنگ فرقه ای خسارت دیده اند.
تلویزیون الحره 11 اسفند نیزگزارش داد مردم بعقوبه و بلدروز در استان دیالی عراق با برپایی تظاهرات علیه وضعیت وخامت بار خدماتی و رواج فساد در ارگانهای دولتی اعتراض کردند. بنا به خبر دیگری مردم بصره که با اعتراضات خود استاندار را مجبور به استعفا کرده بودند ، خواستار انتخاب شخصیتی حرفهای و مستقل برای این منصب شدند.
تظاهرات پرسنل فنی در شهر دیوانیه عراق در اعتراض به گسترش فساد
تلویزیون الشرقیه 11 اسفند: دانشجویان و پرسنل سازمان آموزش فنی در شهر دیوانیه عراق در اعتراض به گسترش فساد در این سازمان تظاهرات بزرگی برگزار کردند و خواستار تغییر و اجرای اصلاحات فوری گردیدند...».