گوینده برنامه:
روشنایی برج مخابرات برلین بعنوان یک جهت یاب برای بسیاری از ایرانیها یعنی بیش از 5 هزار نفر نمایندگان ایرانیان از سراسر آلمان و نیز اروپا که برای شرکت در کنگره مقاومت برای حمایت از اعتراضات و قیام مردم در ایران آمده اند, عمل می کند. آنها خواستار سیاست نوینی در قبال ایران شدند. مثل ویدا نیک طالعان که به مدت 25 سال است در اینجا زندگی می کند. او می خواهد علیه دیکتاتوری حاکم بر ایران از آزادی حمایت کند.
ویدا نیک طالعان:
برای دمکراسی, صلح و آزادی در ایران بایستی تغییر دمکراتیک صورت پذیرد و این تنها بر عهده خود ایرانیهاست. ما مردمی قوی هستیم و یک اپوزیسیون بسیار قوی داریم.
ادامه گوینده برنامه:
جواب حکام ایران, خامنه ای و احمدی نژاد, خونین بود و قیامها سرکوب شدند. نقطه امید قیام کنندگان مریم رجوی رئیس جمهور مقاومت است.
خواهر مریم:
ما آزادی مردم را تضمین می کنیم و علاوه بر آن آزادی ادیان و احزاب.
گوینده برنامه:
مریم رجوی به مجاهدین خلقی تعلق دارد که در حال حاضر توسط آمریکا به عنوان گروه تروریستی طبقه بندی شده اند. پاتریک کندی برادر زاده رئیس جمهور فقید آمریکا در سخنرانی خود علیه لیست گذاری مجاهدین در آمریکا موضع گرفت.
پاتریک کندی:
عموی من 50 سال قبل به برلین آمد و این کلمات را گفت که ”من یک برلینی هستم“. امروز من به برلین آزاد و متحد سفر می کنم و در این کنگره کلمات وی را با اندکی تغییر تکرار می کنم که ”من یک ایرانی هستم“.
گوینده برنامه:
یکی دیگر از موضوعات محوری این کنگره حمایت از کمپ اشرف می باشد. این کمپ در عراق ایزوله شده و 3400 نفر ایرانی در آنجا زندگی می کنند. 6 نفر از اعضای خانواده ماهوتچیان در آنجا هستند.
ویدا نیک طالعان:
عموی من به همراه تمامی افراد خانواده اش 27 سال پیش, پس از اینکه 2 نفر از پسر عموهایم اعدام شدند از ایران فرار کرد, چونکه تحت تعقیب بود و مجبور به ترک ایران شد. در غیر اینصورت اعدام می شد.
گوینده برنامه:
فراخون سازمانهای انسان دوست و فعالین حقوق بشری مستمرا بلندتر می شود.
کریستیان سیمرمان:
غرب مدت زیادی از حمایت جنبش دمکراتیک صرفنظر کرده و دیکتاتورها را تقویت کرد. من به عنوان یک فعال حقوق بشری بایستی یک چنین امری را بالکل رد کنم.
گوینده برنامه:
کنگره برلین گام کوچکی در مسیر دمکراتیزه کردن ایران, و برای خیلی از شرکت کنندگان به مثابه یک روز انرژی زا در راستای مبارزه برای آزادی بود.