پاکستان سوزاندن نسخه‌ای از قرآن در فلوریدای آمریکا را محکوم کرد

«پاکستان روز سه‌شنبه سوزاندن قرآن در کلیسایی در فلوریدای آمریکا را قویاً محکوم کرد.
تری جونز، کشیش کلیسایی در شهر گینزویل فلوریدا، روز یک‌شنبه در کلیسایی کوچک با اعلام این‌که به باور او کتاب قرآن «گناهکار» است، بر سوزاندن نسخه‌ای از قرآن نظارت کرد.
این در حالی است که تری جونز، که پیشتر خواستار سوزاندن نسخه‌هایی از قرآن در نهمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شده بود، شهریورماه سال گذشته گفته‌بود که «قطعاً هیچ زمانی» قرآن را آتش نخواهد زد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آصف علی زرداری، رئیس‌جمهوری پاکستان، در یک سخنرانی تلویزیونی در واکنش به این اقدام، آن را «یک هتک حرمت عمدی» خواند و اظهار داشت: «ما این عمل را به شدیدترین وجه ممکن محکوم می‌کنیم».
وی افزود: «این کار، یک ضربه جدی به تلاشها جهت پیشبرد وفاق میان جوامع متمدن در سراسر جهان است».
آصف علی زرداری از پارلمان پاکستان خواست تا قطعنامه‌ای در این باره صادر کند و از سازمان ملل ‌متحد نیز خواست تا به این موضوع رسیدگی کند. عمل سوزاندن نسخه‌ای از قرآن روز یک‌شنبه در حضور تری جونز و توسط کشیشی به نام «وینی سَپ» انجام شد. تری جونز «برنامه» سوزاندن قرآن را به‌صورت «محاکمه‌ای» ارائه کرد که طی آن این کتاب «مجرم» شناخته شده و «محکوم به اعدام» شد. . . .
باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا پیش از این با محکوم کردن این طرح، در تماسی تلفنی با تری جونز از او خواسته‌بود از این کار خودداری کند. هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا نیز ماه سپتامبر در یک مراسم افطار مسلمانان ساکن واشنگتن با محکوم کردن این طرح، از واکنش‌های انتقادی به این برنامه استقبال کرده و بر نگرانی مسلمانان تاکید کرد»
 سایت رادیو فردا 3/1/90