آمریکا و انگلستان خواستار تسلیح مخالفان در لیبی شدند

 تلویزیون سی ان ان 10 فروردین گزارش داد: ده‌ها نفر دیپلومات روز گذشته در اجلاسی در لندن به این اجماع نظر رسیدند که؛ سرهنگ قذافی باید برود و هم‌چنین صحبت شد که شورشیان را مسلح کنند و بگذارند قذافی بدون حساب پس دادن و بازپرسی به تبعید برود.

 فرانسه گفته است آماده است برای فراهم کردن سلاح به شورشیان، به گفتگو بپردازد. این پیشنهاد بعد از سخنان دیوید کامرون بود که گفت؛ ما برای کمک به مردم لیبی جمع شده‌ایم. اما مردم لیبی به تنهایی نمی‌توانند به چنین آینده‌یی برسند ”.
هیلاری کلینتون در این نشست: قطعنامه 1973 انتقال غیرقانونی سلاح به لیبی را مشخص کرده  اما انتقال قانونی سلاح در صورتی که کشوری خواهان دادن سلاح باشد باید امکانش را به‌وجود آورد. همان‌گونه که گفتم هنوز خود ما چنین تصمیمی‌نگرفته‌ایم».

گاردین روزنامه چاپ انگلستان نیز روز چهارشنبه خبر داد، آمریکا و انگلیس در صورت شکست حملات هوایی علیه دیکتاتور لیبی به تجهیز مخالفان قذافی مبادرت می ورزند.
روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به ناآرامی ها در لیبی و مداخله غرب در این کشور نوشت: در صورتی که حملات هوایی غرب علیه "معمر قذافی" دیکتاتور لیبی با شکست مواجه شود، آمریکا و انگلیس به مسلح کردن مخالفین می پردازند.
این روزنامه انگلیسی در ادامه نوشت: در پایان کنفرانس بین المللی لیبی در لندن، "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا برای اولین بار اعلام کرد که مسلح کردن مخالفین بر اساس قطعنامه 1973 شورای امنیت علیه لیبی قانونی است.
"ویلیام هیگ" وزیر خارجه انگلیس نیز اعلام کرد: طبق قطعنامه 1973 شورای امنیت علیه لیبی کمک کردن به مردم برای دفاع از خودشان در شرایط خاص قانونی است.
بر این اساس شورای امنیت سازمان ملل متحد روز شنبه هفتم اسفند ماه به اتفاق آرا علیه حکومت لیبی قطعنامه صادر کرد. بر اساس این قطعنامه دارائی‌های معمر قذافی، اعضای خانواده و نزدیکانش مسدود شده ضمن اینکه این اشخاص با ممنوعیت سفر هم مواجه شدند. این قطعنامه همچنین شامل تحریم تسلیحاتی حکومت لیبی بود.