شبکه اخراج شده از کویت یکی از 8 شبکه جاسوسی- تروریستی وابسته به سپاه پاسداران میباشد!

تلویزیون العربیه 13 فروردین گزارش داد: بعد از اینکه احکام اعدام اعضای شبکه جاسوسی رژیم ایران درکویت صادر شد، منابع مطلع به روزنامه کویتی القبس گفتند این شبکه که محاکمه شده است یکی از هشت شبکه جاسوسی در کویت است و از این هشت شبکه دو شبکه مسلح می باشند که به اعضایش آموزش عملیات انفجاری می دهد.

 علی ظهرانی وابسته توریستی سفارت رژیم ایران مسئول اطلاعاتی سپاه پاسداران در کویت و در منطقه خلیج فارس است. وی و سه دیپلمات دیگر در ماه دسامبر 2009 بعد از اینکه اسامی شان برای بازجویی حول شبکه جاسوسی مطرح شد کویت را ترک کردند.
تلویزیون العربیه افزود : منابع هشدار دادند آنچه در این رابطه مهم است این است که متهم اصلی بعنوان افسر کشیک در ارتش کویت کار می کرده و اطلاعات سپاه پاسداران تلاش می کرده است، لبنانیها و سوریها را برای این شبکه ها عضو گیری کند، بر همین اساس تعدادی را که مقیم کویت هستند ولی هنوز هویت رسمی کویتی ندارند را برای این شبکه عضو گیری کرده است.
خبرنگار العربیه در کویت گزارش داد: در زمانی که شبکه جاسوسی رژیم ایران درکویت کشف شد نام کسی مطرح شد که در بحرین مستقر بود و او نقش تامین کننده مالی را داشت و همان وقت گفته شد او از وابستگان سپاه پاسداران رژیم ایران است. لذا عملیاتی که در کشورهای منطقه انجام می شود به هم پیوسته و تنها در یک کشور نیست.
وابسته توریستی سفارت رژیم ایران در کویت نیز در این رابطه نقش داشته و او مسئول این هسته و مسئول منابع اطلاعاتی رژیم ایران در منطقه است. هم چنین اسامی سوریها و لبنانیها دربازجوییها بدست آمده و انتظار می رود شبکه های بیشتری کشف شوند، این جاسوسان در بحرین نیز هستند.
ما موضع گیری شدید سیاسی و امنیتی بحرین را درباره رژیم ایران را می شنویم. یک سال پیش نیز مقامات امنیتی بحرین عناصری را فاش کردند که در ارتباط با سپاه پاسداران بودند و در پول شویی دست داشتند، آنها فرماندهانی در کویت داشتند و در همین رابطه یک زن و یک شخص کویتی دستگیر شدند. بنابراین این شبکه ها تنها در کویت نیستند بلکه در همه کشورهای خلیج فارس هستند و شاید طی روزهای آینده بیشتر فاش شود.
تلویزیون العربیه در ادامه گفت: روابط بین کویت و حکومت ایران از دو روز پیش وارد بحران شده است و برای اولین بار وزیر خارجه کویت علیه رژیم ایران به شدت موضع گیری کرد، بخصوص وقتی که اثبات شد اعضای سفارت رژیم ایران در این رابطه دست دارند.