واشنگتن تایمز : یک گروه ادعا کرد یک تأسیسات اتمی دیگر ایران را کشف کرده است

واشنگتن تایمز، 7آوریل، 2011 - به‌قلم بن بیرنبان -  ساعت 1238 - یک گروه ناراضی ایران که  که قبلاً برخی از تأسیسات اتمی ایران را افشا کرده بود روز پنجشنبه ادعا کرد که یک تأسیسات مخفی دیگر را در شمال غرب تهران کشف کرده است.

 … پی.ام.او.آی [سازمان مجاهین خلق ایران]   که هم‌چنین به‌عنوان مجاهدین خلق (ام.ئی.کی)   شناخته می‌شود،   یک گروه اپوزیسیون تبعیدی ایرانی است که از سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی حمایت می‌کند.
  این گروه، اولین‌بار در سال 2002 سایت اتمی نطنز و اراک در ایران را افشا نمود. … ایران به‌طور گسترده‌یی مظنون است که سایتها اتمی سری دارد. آقای جعفرزاده گفت پی.ام.او.آی اطلاعات خودش در مورد مجتمع تابا را با دولت آمریکا  و   کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در میان گذاشته است.
کارشناسان برنامه اتمی ایران به واشنگتن تایمز گفتند این ادعای [مجاهدین خلق] ارزش آن را دارد که مورد تحقیق قرار گیرد. سابقه جمع‌آوری اطلاعات توسط پی.ام.او.آی پرچمهای قرمزی را در گذشته بلند کرده [اعلام خطر کرده  ]   است .
پاتریک کلاوسون  از مؤسسه واشنگتن برای سیاست خاورنزدیک می‌گوید آن‌چه جای دلسردی راجع به آنها [مجاهدین] است اینست که گاهاً اطلاعاتشان کاملاً غلط است اما گاهی اوقات هم کاملاً درست گفته‌اند . باید بگویم عمده نوکهایی که داده‌اند با ارزش بوده‌اند.
دیوید آلبرایت بازرس سابق آژانس اتمی‌گفت ادعای پی.ام.او.آی که ایران قطعات بیش از صد هزار سانتریفیوژ ساخته است را مشکل می‌توان باور کرد چرا که تحریمهای بین‌المللی به‌طور موفقی ایران را  از دریافت خواستهایش محروم ساخته است. به گفته آقای آلبرایت مؤسس و رئیس مؤسسه علوم و امنیت بین‌المللی، پی.ام.او.آی تمایل دارد مبالغه کند و درحالیکه سایتهای اتمی را در گذشته به درستی شناسایی کرده‌اند، اما در محتوای سایتها، وارد سرهم‌بندی شده‌اند. وی می‌گوید آنها کشف سایت را درست می‌گویند اما در مورد محتویات آن اشتباه می‌کنند.