علیرضا جعفرزاده یک ناراضی برجسته ایرانی که معروف به افشای سایت اتمی نطنز در سال 2002 میباشد گفت این تعداد سانترفیوژ بیش از آن است که تهران پیشاپیش اعلام کرده است. …
آقای جعفرزاده و سونا صمصامی یک زن فعال حقوق زنان گفتند این دو سایت در آنچه آنها صنایع تابا خواندهاند در حومه شهر کرج و یک سایت دیگر در شفیعزاده در حومه قزوین قرار دارد. به گفته جعفرزاده این دوسایت از نزدیک توسط وزارت دفاع اداره میشوند و این واقعیت و فاکتی است که باید زنگ خطری برای آژانس بینالمللی اتمی و سایرین باشد که مشغول تعیینتکلیف برنامه اتمی ایران هستند که آیا ابعاد نظامی دارد یا خیر.
بنابه گفته دو ناراضی در واشنگتن در گذشته نیز اطلاعاتی از طرف اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران (پی. ام. او. آی یا ام. ئی. کی) که به برنامه اتمی ایران نفوذ کردهاند ارائه شده است.
این ناراضیان همچنین در گذشته از امکانات کنفرانس مطبوعاتی برای جلب حمایت برای خارج کردن ام. ئی. کی از لیست سازمانهای تروریستی وزارتخارجه استفاده کردهاند.
هواداران ام. ئی. کی در تلاشها برای متقاعد ساختن دولت بوش که این گروه را از لیست خارج کند موفق نبودند و تاکنون هم دولت اوباما را نتوانستهاند در اینکار متقاعد کنند».
رادیو فردا 19 بهمن نیز گزارش داد: در یک نشست خبری علیرضا جعفرزاده از سخنگویان سازمان مجاهدین خلق گفت که در مجتمع صنعتی شرکت تولید ابزار برش ایران، تابا، درحوالی کرج به مدت چهار سال ونیم محفظه های آلومینیومی، آهنرباهای پیشرفته، پمپ های ملکولی، لوله های کمپوزیت، و پایه سانتریفیوژ تولید میشود. خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده که اعضای سازمان مجاهدین خلق در این نشست خبری گفتهاند که این سایت توسط جاسوسان آنها شناسایی شده و تعدادی عکس هوایی نیز از این تاسیسات صنعتی ارائه کردند، اما هیچ سندی در تأیید این ادعا ارائه ندادند. آنها همچنین جزییاتی درباره سه انبار فولادی در این مجتمع ارائه کرده و به ذکر نام افرادی که گفتهاند مدیران ارشد و دانشمندان این مرکز هستند، پرداختهاند. این سازمان همچنین گفته است که جمهوری اسلامی در این مجتمع صنعتی قطعاتی ساخت دهها هزار سانتریفیوژ را که در غنیسازی اورانیوم بهکار میرود تولید کرده است. به گفته آقای جعفرزاده سازمان مجاهدین خلق این اطلاعات را در اختیار آژانس بینالمللی انرژی اتمی و مقام های دولت آمریکا قرار داده است. در واکنش به این ادعا مارک تونر، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که هنوز گزارش سازمان مجاهدین خلق را دریافت نکرده و نمیتواند درباره آن نظربدهد. اما افزود که ما همواره نگرانی هایی درباره این نوع اطلاعات داریم. سازمان مجاهدین خلق از سال 2002 به این سو در چند مورد اطلاعاتی در مورد آنچه میگوید اسرار برنامه اتمی ایران است ارائه کرده که بعضی از آنها موثق بوده و بعضی از آنها نیز تأیید نشده است».