وقاحت فوق تصور مالکی، برای پوشاندن جنایاتش

 

اشغال اشرف- شماره 50
فراخوان به انتشار مشاهدات هیأت آمریکایی در بازدید از اشرف و انتقال مجروحان به بیمارستان بلد
در شرایطی که محکومیت فزاینده بین‌المللی حملات خونین 19فروردین به اشرف، ماهیت دیکتاتور جدید عراق را برملا کرده و خشم و نفرت مردم این کشور و عموم آزادیخواهان جهان را بر انگیخته است، مالکی مذبوحانه تلاش می کند با راه اندازی شوهای مسخره و با پخش اطلاعات دروغ، جنایتهای هولناک خود را بپوشاند.

به خصوص پس از بازدید نیروهای آمریکایی از اشرف در 21فروردین و مشاهده شهیدان و مجروحان، ماشین دروغپردازی دولت عراق که در کارگاههای تهران و قم ساخته و پرداخته شده است، به نحو مبتذلی به هذیان گویی افتاده است:
علی غیدان، فرمانده نیروی زمینی مالکی و قاتل مجاهدان اشرف روز بعد از حمله گفت: تنها در اثر تظاهرات ساکنان و درگیری آنها با نیروهای عراقی سه نفر به خاطر تصادف کشته شده اند و 24تن زخمی شدند که بیشتر آنها امروز بیمارستان را ترک خواهند کرد و ممکن است 10نفر باقی بمانند (تلویزیون الحره 20 فروردین).
وقتی رسوایی عالمگیر شد، در روز 23فروردین، محمد عسکری، سخنگوی وزارت دفاع عراق به تقلید از خمینی دجال که می‌گفت مجاهدین خودشان خودشان را شکنجه می‌کنند و به حساب نظام می‌گذارند، گفت: مسئولان اشرف «از وجود کشتهها و قربانیان بیش از تعدادی که وزارت دفاع اعلام کرده (یعنی سه نفر)، خبر میدهند...ما اطلاعات و گزارشهایی داریم که میگوید برخی از ساکنان کمپ از مدت زمانی طولانی تلاش میکردند تا از کمپ خارج شوند و به خارج از عراق بروند. اما مسئولان این کمپ مانع آنها میشدند. ممکن است برای کشتن اینها از زمان تعویض یگانهای نظامی در روز 8آوریل سوءاستفاده شده باشد» (تلویزیون العراقیه-23 فروردین1390).
در همین روز دولت عراق در مقابله با فشارهای بین المللی اعلام کرد کمیته‌یی تشکیل داده تا در مورد وقایع 8آوریل و تعداد کشته ها تحقیق کند.
همزمان علی دباغ، سخنگوی شخص مالکی، در مصاحبه با العراقیه تلویزیون تحت سلطه مالکی، به نحو ناشیانه یی گفت: «ما واقعا نمی خواهیم که به آنها آزار و اذیت برسانیم... نمیخواهیم هر بار خونریزی واقع شود ... لذا می خواهیم با آنها با تمامی معانی و معیارهای انسانی رفتار کنیم و نمی خواهم به آنها اذیت و آزار برسانیم ... ما با قوانین انساندوستانه تعاملی محبت آمیز با آنها خواهیم کرد و همه آنچه رخ داده را فراموش می کنیم ولی در این موضوع تحقیق خواهیم کرد. در واقع آنچه رخ داد تحقیق خواهیم کرد». اما وقتی صحبت بازدید هیأتهای بی طرف پیش آمد گرگ دم خروس بیرون زد و گفت ”همچنین نمایندگی های بین المللی هستند که می خواستند دیدار کنند ولی به آنها گفتیم این وقت مناسب نیست” وقت مناسب حتما زمانی است که همه آثار جنایت ضد بشری مالکی و همدستانش از بین رفته باشد!
اما نیروهای آمریکایی که سه روز بعد از حمله برغم مخالفتهای اولیه و شدید دولت عراق از اشرف بازدید کردند بخوبی از ابعاد دروغهایی که این دولت چه در علن و چه در ملاقاتهای خصوصی مطرح می کند مطلع شدند.
بعد از ظهر روز یکشنبه 21 فروردین یک هیات آمریکایی مرکب از افسران ارشد، نمایندگان سفارت آمریکا و یک تیم پزشکی از اشرف دیدار کردند
این هیات اعم از افسران و نمایندگان سفارت و تیم پزشکی اجساد 28 تن از شهیدان را در اشرف از نزدیک مشاهده و از یک به یک آنها عکس و فیلم گرفتند و محل اصابت گلوله و نحوه شهادت آنها را از نزدیک ملاحظه کردند. آنها، اجساد دو شهید دیگر را در بیمارستان بعقوبه از نزدیک دیده بودند. هم اکنون اجساد 6 شهید در بیمارستانهای بغداد وبعقوبه وجود دارد که نیروهای عراقی از تحویل آن به خانواده هایشان و ساکنان اشرف ممانعت میکنند. هیات با برخی از مجروحان و افرادی که اعضای خانواده شان در این تهاجم به شهادت رسیده بودند از نزدیک صحبت کرد.
تیم پزشکی که مرکب از دو پزشک، یک دستیار پزشک و 6 امدادگر بود، 40 تن از مجروحانی را که در اشرف حضور داشتند، شامل 27 تن از برادران مجاهد و 13 تن از خواهران مجاهد را معاینه کرده و برخی اقدامات اولیه مانند تعویض پانسمان با امکانات بسیار محدودی که همراه داشتند، در مورد آنها انجام دادند. 25 تن از مجروحان بر اثر اصابت گلوله و 10 تن بر اثر اصابت ترکش نارنجک مجروح شده بودند.
تیم مزبور عملکرد بیمارستان بعقوبه بر روی مجروحان را بسیار ناکافی و غیر حرفه ای تشخیص داد و وضعیت 7 تن از مجروحانی که همان روز از بیمارستان بعقوبه بازگردانده شده بودند، را وخیم اعلام کرد و عمل جراحی و اقدامات انجام شده را ناکافی دانستند و آنها را به بیمارستان بلد نیروهای آمریکایی منتقل کردند.
ویزیت پزشکی که از غروب یکشنبه شروع شده بود تا ساعت 3 بامداد دوشنبه ادامه داشت، اما از این ساعت به بعد تیم پزشکی گفت دیگر مجروحی را برای ویزیت نمی پذیرد. آنها ساعت 5 بامداد اشرف را  ترک کردند.
متاسفانه برغم تاکیدات وزیر دفاع آمریکا مبنی بر ضرورت رسیدگی به مجروحان، از 318 مجروح حمله 19 فروردین که اکثر آنها در اثر شلیک مستقیم مجروح شده اند، تنها 7 نفر به بیمارستان بلد منتقل شدند و بسیاری دیگر از مجروحان در وضعیت وخیمی بسر می برند
بدنبال این بازدید  با کمال تاسف ارتش آمریکا در بیانیه ای  اعلام کرد ” ما فقط نتایج دیدار را به مقامات عراق ارائه خواهیم کرد“.( خبرگزاری فرانسه 22 فروردین). دولت عراق طرفی نیست که گزارش به او ارائه شود، دولت عراق باید بخاطر این جنایت مواخذه شود و سردمدارانش محاکمه و مجازات شوند. عدم انتشار این گزارش، تضییع حق انسانی همه مجروحان و خانواده شهیدان و همه آسیب دیدگان این حمله جنایتکارانه و نقض اصل جهان شمول اطلاع رسانی است.
مقاومت ایران به منظور روشن شدن همه حقایق ضمن تاکید مجدد بر فراخوان 22 فروردین خانم مریم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران، مبنی بر تشکیل یک هیئت بین‌المللی حقیقت یابی برای تحقیق  دربارة حمله 19 فروردین و فراخوان 23 فروردین ملل متحد مبنی بر ضرورت تحقیق از سوی ناظران مستقل جهت ثبت و مشخص نمودن حقایق حمله مزبور، خواستار انتشار فوری گزارش هیات آمریکایی که در روز 21 فروردین از اشرف باز دید کرد می باشد.
مقاومت ایران همچنین با تاکید بر اینکه کمکهای قطره ای و ژستهای تبلیغاتی برای حل وفصل مسائل 318 مجروح کافی نیست و برای اینکه جانهای بیشتری از دست نرود و افراد بیشتری با عواقب طولانی مدت و مهلک جراحتهای فعلی مواجه نشوند، از رییس جمهور، وزیر خارجه و وزیر دفاع آمریکا میخواهد، همه مجروحان بخصوص آنهایی را که در بیمارستان بعقوبه بستری هستند را به بیمارستان بلد برده و معالجه و تعیین تکلیف کنند.
بیمارستان بعقوبه نه تنها گنجایش و امکانات و تخصص معالجه مجروحان را ندارد، بلکه مجروحان در آنجا از هیچ امنیتی بر خوردار نیستند. تیم پزشکی آمریکا از نزدیک شاهد بود که روز یکشنبه شمار زیادی از مجروحان بدون اینکه حداقل اقدامات پزشکی را دریافت کرده و اندک بهبودی پیدا کرده باشند در وضعیت وخیمی به اشرف بازگردانده شدند. روز گذشته نیز بنحو مشابهی، 13 مجروح دیگر بزور از تخت پایین کشیده شده و به اشرف بازگردانده شدند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
24 فروردین 1390(13 آوریل 2011)