در لیبی نیروهای قذافی شهر غربی مصراته را زیر حملات وحشیانه گرفتند

به گفته نیروهای آزادیبخش لیبی، نیروهای قذافی به مصراته با حداقل 100 موشک حمله کرده اند. ساکنان مصراته گفتند بمب های خوشه ای از آسمان این شهر بر سر آنها فرو ریخته است.

 خبرگزاری فرانسه 26 فروردین گزارش داد: یک پزشک در مصراته تایید کرد نیروهای قذافی از بمب های خوشه ای علیه مردم استفاده کرده  است.
به گفته کارشناسان و سازمانهای مدافع حقوق بشر، ترکش های بجا مانده، نشان میدهد آنها از خمپاره ۱۲۰ میلیمتری استفاده کرده و گلوله های انفجاری تاخیری که در هوا منفجر می شود، ۲۱ بمب کوچک دیگر را به اطراف پرتاب می کند.
خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز ترکش های خوشه ای را در مصراته مشاهده کرده و به اطلاع نهادهای مدافع حقوق بشر رسانده است.
جنگنده های ناتو روز جمعه اهداف و مواضع نیروهای قذافی را در اطراف شهر سرت هدف قرار دادند. ناتو گفته است حملات را بر مواضع نیروهای قذافی ادامه خواهد داد.
در برلین اجلاس 2 روزه وزرای خارجه کشورهای عضو ناتو پایان یافت. وزیران امور خارجه این پیمان پس از دو روز مذاکره بر سر تشدید عملیات هوایی علیه نیروهای قذافی نتوانستند به توافقی دست یابند.