2- بنگالها و چادرهایی که در اثر شلیک سوخته شده بود را نیز در زیر خاک پنهان کرده اند. آنها محل استقرار ساکنان یا محل نگهداری وسایل آنها بوده است
3- بسیاری از دیوارها و اماکن استقراری ساکنان را در قسمت شمالی اشرف تخریب کرده اند تا نشان دهند در این منطقه محلهای زندگی وجود نداشته و یک منطقه کشاورزی بوده است.
4- نیروهای تحت امر مالکی همچنین سیاج حفاظتی شمال اشرف را نیز از بین برده و تمامی منطقه اشغال شده را با ماشین آلات مهندسی صاف کرده تا نشان دهند که یک منطقه کشاورزی است.
گردانهای مزبور، در همین فاصله خاکریزی به ارتفاع 3تا 4متر و طول 6500 متر که مانند خاکریزیهای جنگهای جبهه یی است را در فاصله بسیار نزدیک به محل زندگی و رفت و آمد ساکنان اشرف کشیده اند. آنها با نصب کیوسکهای نگبهانی بر روی این خاکریز محل زندگی ساکنان را 24ساعته کنترل می کنند. همچنین خودروهای زرهی هاموی و نفربرهای بی. ام. پی که لوله های توپ آنها به سمت محل زندگی ساکنان نشانه رفته است، در کنار این خاکریز موضع گرفته اند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
30 فروردین 1390(19 آوریل 2011)