فعالان حقوقبشر میگویند گروهی از تظاهرکنندگان، که بیشتر آنان دانشجو بودند، روز چهارشنبه در نزدیکی دانشگاهی در شهر حلب با طرفداران بشار اسد درگیر شدند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس بهنقل از فعالان گزارش داده است که چندین هزار دانشجو نیز در شهر درعا، در جنوب سوریه تظاهرات کردند.
به گزارش صدای آمریکا، در واشینگتن، هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا خشونتها علیه معترضان در سوریه را محکوم کرد و از دولت خواست تا بازداشتهای خودسرانه و شکنجه زندانیان را متوقف کند.
اعتراضات یک روز پس از آن صورت گرفت که دولت بشار اسد به درخواستهای اپوزیسیون گردن نهاد و لایحه لغو قانون دیرینه وضعیت اضطراری را - که از خواستهای اصلی معترضان است - تصویب کرد.
دولت سوریه از سوی دیگر روز سهشنبه تهدید کرد اگر نا آرامیها پایان نیابد، واکنش شدیدی از خود نشان خواهد داد.
مقامات سوریه همچنین یک عضو سرشناس اپوزیسیون به نام محمود عیسی را بازداشت کردند.
فعالان حقوقبشر میگویند سرویس امنیتی سیاسی سوریه، او را از خانهاش بردند.
مارک تونر، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا روز چهارشنبه در واکنشی اعلام کرد که این بازداشت، قصد سوریه از انجام اصلاحات واقعی را زیر سؤال میبرد.